Zwi�zek a portale "bran�owe"
|
|
Dodany dnia 21-10-2015 15:33 | |
GalAnonim Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Od jakiego� czasu po g�owie chodzi mi ten temat - zastanawiam si� czego ludzie okre�laj�cych si� jako szcz�liwie zakochani szukaj� na portalach typu fellow. Rozumiem, �e jako "stworzenia stadne" potrzebujemy znajomych, przyjaci�, ale czy faktycznie musimy ich szuka� w sieci? Internet to raczej anonimowo��, podawanie nieprawid�owych danych to ju� raczej plaga - a wi�c czy w takich miejscach znajdziemy osoby szczere? Czy trzeba (jak w moim przypadku. Na portalu pozna�em ch�opaka, w kt�rym jestem zakochany po uszy i to ze wzajemno�ci�) wyszukiwa� pere�ek, czeka� na cud? Nawet szczere intencje podczas zak�adania konta na portalu mog� si� okaza� niewystarczaj�ce, nasze znajomo�ci wirtualne mog� namiesza� i co� zepsu�? Ja (ani m�j partner) nie mamy potrzeby zak�adania sobie konta, do�� zawodzimy si� na ludziach w realnym �wiecie. Znajomi (r�wnie� para) maj� konto ale tylko jako miejsce do reklamowania swoich projekt�w. A Wy, jak uwa�acie? Czy w szcz�liwym zwi�zku warto zak�ada� konta? Co innego jest forum, takie jak to. Tu mam wyb�r temat�w, a np fellow takiego komfortu nie daje. |
Przeskocz do forum: |