Z moim ch�opakiem zacz�li�my si� spotyka� 3 miesi�ce temu. Wczoraj mia� by� nasz pierwszy raz. Gdy chcia�em mu zrobi� dobrze ustami, to poczu�em ohydny smr�d, jakbym w�cha� ryb�. Smak by� identyczny. Co� wstr�tnego. Wytrzyma�em mo�e minut�. Potem zacz�li�my si� ca�owa� ,ale chyba tym przesi�k�em ,bo ju� nie chcia�. Powiedzia� ,�e by�o fajnie i �e mi dzi�kuje , ja sk�ama�em i powiedzia�am to samo. Nie wyobra�am sobie kolejny raz tego prze�y�. To by�o wstr�tne i nawet nie mam ju� ochoty na wi�cej. M�wi� przed spotkaniem ,�e idzie wzi�� k�piel. Dlaczego jego penis �mierdzia� tak niemi�osiernie i to ryb�? sk�d taki zapach si� tam wzi��? Co mi radzicie? Prosz� o pomoc, bo kocham tego ch�opaka,ale drugi raz tego nie znios�. Boj� si� ,�e jak b�dziemy mieli robi� rimming czy co� w tym stylu, to jego ty� b�zie �mierdzia� jeszcze gorzej....
Pod napletkiem zbiera si� smegma. D�ugo nie usuwana staje si� �wietnym �rodowiskiem dla rozwoju bakterii i grzyb�w. Prawdopodobnie to w�a�nie przyczyna nieprzyjemnego zapachu.
Paradoksalnie tak�e cz�ste mycie penisa myd�em mo�e powodowa� takie objawy. Zaburzenia w mikroflorze, nadmiar dro�d�ak�w - kandydoza penisa.
Proponuje my� �o��d� penisa pod bie��ca wod�, nie gor�c� �eby nie podra�nia� sk�ry. Nie u�ywa� myd�a. Zamiast myd�a zastosowa� �el do higieny intymnej, o neutralnym pH. Nie wszystkie wszystkim pasuj�. Trzeba dobra� odpowiedni dla siebie. AA Oceanic Men - do wyboru �el nawil�aj�cy i od�wie�aj�cy. Bia�y Jele� natomiast ma w swojej ofercie specjalistyczn�, hipoalergiczn� emulsj� do higieny intymnej z probiotykiem. Teoretycznie jest ona dedykowana kobietom, ale m�czy�ni te� bez przeszk�d mog� j� stosowa�. Szczeg�owe opisy tych kosmetyk�w znajdziesz na stronach producent�w.
P.s. daj zna� za jaki� czas czy sytuacja si� poprawi.
Dzisiaj z nim porozmawia�em o tym. By�o mi bardzo ci�ko zacz�� ten temat. Niestety zareagowa� bardzo negatywnie. Powiedzia� ,�e musia�o mi si� wydawa� ,bo on si� myje i gdyby mia� jaki� problem, to na pewno by poczu�. Zaproponowa�em mu ,�eby poszed� do specjalisty, tak jak mi doradzili�cie,ale odpar� �ebym to ja poszed� ,ale na g�ow� si� leczy�. Dzwoni�em do niego par� razy,ale nie odbiera i nie chce ze mn� rozmawia�. nie wiem ,co teraz b�dzie, czy jeszcze si� do mnie odezwie