Strona 1 z 2: 12
|
poznam fajnych ch�opak�w
|
|
Dodany dnia 26-09-2010 18:07 | |
![]() marcinn30 Nowicjusz ![]() |
Hej ![]() D�ugo si� nie mog�em zdecydowac ale w ko�cu si� odwa�y�em. Jestem 30-letnim, niedo�wiadczonym gejem i ch�tnie poznam ch�opak�w w wieku 18-30 lat, z kt�rymi m�g�bym nawi�zac kontakt, pogadac o wszystkim, po�wintuszyc, a nawet pocyberkowac. Jestem otwarty na wasze propozycje. Piszcie �mia�o na adres: [email protected] lub na gg 28066566. |
Dodany dnia 10-02-2011 10:06 | |
![]() marioo2 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
hej :-) poznam fajnych chłopak�w... Do pogadania, spotkania się na piwo... :-) od niedawna jestem w Warszawie i nieznam tu prawie nikogo ![]() moje gg 33573110 mam 21 lat więc fajnie byłoby gdyby się odezwali chłopcy w przybliżonym wieku... |
Dodany dnia 10-02-2011 19:57 | |
![]() anonimo Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
SatanSoul napisa�/a: No w�a�nie :-P a kto chc� pozna� nas, nie-fajnych ch�opak�w :-(A co z nie-fajnymi ch�opakami? ![]() "- Pewnie to nie pomo�e jak powiem, �e nie jestem homoseksualist�? - Oni te� nie. DO TEGO TRZEBA BY� CZ�OWIEKIEM." Skazani na Shawshank |
Dodany dnia 11-02-2011 04:00 | |
wszyscy są fajni :-* każdy pod innym względem ![]() i dla każdego innaczej :-) |
Dodany dnia 11-02-2011 19:37 | |
rozmowa... Początek niezgody, wasni... ![]() moze lepiej w ogole nie rozmawiac zamilczec??? |
Dodany dnia 11-02-2011 23:53 | |
![]() norbgreg Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
to moze jako pierwszy Satan Soul podrzuc jakis temat na ktory wszyscy sie rozpisza :-) |
Dodany dnia 12-02-2011 00:01 | |
![]() piotrus171717 Nowicjusz ![]() |
EH NO JA TEZ KOGOS POZNAM Z MI�� ;d JAK CO� TO CZEKAM NA WIADOMO�CI NA PROFILU;d |
Dodany dnia 12-02-2011 00:48 | |
![]() gabbrielo U�ytkownik ![]() |
A KTO TO JEST DOSWIADCZONY GAY?![]() |
Dodany dnia 12-02-2011 01:23 | |
![]() gabbrielo U�ytkownik ![]() |
uwazam ze na naszym portalu jest wystarczajaco duzo tematow i kazdy moze znalesc cos dla siebie!!!jak nie zawsze milo widziane sa nowe interesujace tematy![]() |
Dodany dnia 12-02-2011 13:13 | |
![]() piotrus171717 Nowicjusz ![]() |
![]() |
Dodany dnia 12-02-2011 16:43 | |
![]() arniarni Nowicjusz ![]() |
Hejka, szukam partner�w do �wintuszenia a mo�e co� wi�cej![]() ![]() ps, je�d�e w delegacj�, wi�c interesuje mnie ca�a Polska;* |
Dodany dnia 12-02-2011 17:01 | |
![]() anonimo Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
arniarni napisa�/a: Kolejny idiota kt�ry nie wie na jaki wog�le portal wszed� Hejka, szukam partner�w do �wintuszenia a mo�e co� wi�cej ![]() ![]() ps, je�d�e w delegacj�, wi�c interesuje mnie ca�a Polska;* ![]() ![]() ![]() ![]() "- Pewnie to nie pomo�e jak powiem, �e nie jestem homoseksualist�? - Oni te� nie. DO TEGO TRZEBA BY� CZ�OWIEKIEM." Skazani na Shawshank |
Dodany dnia 14-02-2011 22:45 | |
![]() dolnyslak16 Nowicjusz ![]() |
hejka mam 16-lat i nie mam chlopaka a bardzo bym chcial![]() ![]() |
Dodany dnia 28-03-2011 20:04 | |
![]() Olus1991 Nowicjusz ![]() |
Mam na imie Olek i mam 20lat Szukam mi�o�ci ! Samemu jest mi ci�ko ![]() numer kontaktowy: 502 537 336 Pozdro ! Czekam na telefony ![]() |
Dodany dnia 24-04-2015 12:20 | |
![]() uknob Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
ja sie ch�tnie um�wi� na sex randk� lub cyber sex odezwij si� do mnie na priv http://www.datezo...nanchetny/ |
Dodany dnia 03-05-2015 22:15 | |
![]() patriota454 Nowicjusz ![]() |
Hey jestem tu nowy i z ch�ci� pozna�bym osobe w okolicach 16-19 lat. Sam mam 16. O tak o do poczatowania i rozmowy, z czasem kto wie mo�e co� wi�cej.![]() |
Dodany dnia 13-05-2015 21:26 | |
![]() tygrys1221 Nowicjusz ![]() |
Masz ochot� na spotkanie ( ma�y sex ) |
Dodany dnia 13-05-2015 21:34 | |
![]() tygrys1221 Nowicjusz ![]() |
Kto ma ochote na ma�y sex woj.mazwoieckie ![]() |
Dodany dnia 15-02-2017 04:24 | |
![]() Sjcg12345 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik ![]() |
nike schuhe g�nstig Air Max Femme The official UGG longchamp bags on sale christian louboutin outlet canada goose sale online coach factory outlet online Soccer Boots Outlet nike nike sportschuhe damen nike joggesko portafoglio michael kors huarache sneakers Nike Pas Cher Homme nike air max running shoes Cheap Stone Island Jackets Adidas Superstar moncler girls Bottes Ugg Pas Cher Ugg Pas Cher Femme Ugg Femme Pas Cher Doudoune Moncler Femme Pas Cher Air Jordan Release Date canada goose jackets on sale cheap uggs for women Nike Pas Cher Femme ADIDAS NMD SALE ON LINE adidas outlet chaussure Nike homme moncler coats for women Adidas Originals Stan Smith pandora bracelet charms newest lebron shoes australia uggs outlet new pandora charms chaussures nike pas cher pandora jewelry store Nike Air Women nike jordan shoes Oakley Sunglasses Cheap Adidas Shoes Discount Marketplace Ugg Outlet Online Store Ray ban sale online zapatos de futbol nike Pandora Store ugg store Moncler Outlet Online ugg boots for women Moncler Jackets Discount Marketplace pandora rings Chaussure Nike Air Max Pas Cher pandora outlet store cheap real uggs Air Jordan Retro Sale abercrombie and fitch store Uggs Outlet Store zapatillas running Uomo Hogan Nike Air Sneakers Anelli Pandora Jordan Future vans shoe store australia uggs outlet michael kors handbags on sale Boost Yeezy Sale On Line scarpe hogan outlet Nike Air Jordan 11 nike shoes reebok running shoes chaussure basket homme Ugg Boots On Clearance Orecchini Pandora zapatilla adidas nike air jordan pas cher nfl store Nike Online Store converse store Oakley Outlet Chestnut Ugg Boots Nike Air Max Boutique Jordan Sneakers For Sale Jordan Store Nike Air 90 Adidas Neo Discount Sale Sneakers Nike Nike Store Yeezy Boost Sale Online new jordan releases canada goose jacket outlet Sheepskin Ugg Boots Yeezy Black sac a main michael kors Nike Zapatos Doudoune Moncler Pas Cher ugg outlet online nike sportschuhe nike free Moncler Store ugg clearance Chaussure Nike Pas Cher adidas kl�der adidas outlet stores online official NHL jerseys adidas schoenen moncler jacket sale Womens Ugg Boots nike sneakers Nike Air Max 90 Botte Ugg Femme moncler outlet Negozi Pandora Pandora Official Website Original Ugg Boots Ugg Button Canada Goose Outlet Vans Black Sneakers Ray-Ban Official Discounted Site Air Huarache nike damenschuhe air force one pas cher Moncler Sale Michael Kors Handbags Discount Ugg Pas Cher En France Sportschuhe Nike longchamp tote bag scarpe nike billige nike sko michael kors bags outlet womens nike air max chaussures de foot pas cher Jordan Schoenen Toms Shoes For Women Adidas Originals Superstar nike mercurial soccer cleats Bottes Ugg Femme Pas Cher Air Jordan News Stone Island Outlet new yeezy shoes fitflops sale uk Toms Outlet Online uggs for women nike sb stefan janoski Ugg boots Sale Air Max For Sale nike tn pas cher ugg boots outlet online Air Max 90 prada outlet retro jordans for cheap religion store toms shoes outlet Boty Nike Air Kobe Shoes Nike cheap uggs Moncler Jacket Womens pandora charm bracelet sale ugg factory outlet Coach Bags On Sale hogan rebel donna adidas store Uggs Pas Cher Soldes Ugg Classic Tall nike air Michael Kors Outlet Canada Goose Official Site zapatillas nike baratas Nike Factory Store Nike Soccer Cleats Boots Canada Goose Outlet toms sale Nike Shoes Sale Store pandora beads uggs for cheap Timberland skor goedkope nike air max Cheap Michael Kors Air Max Sneakers uggs outlet Nike Air Max Cheap hogan scontate Nike Roshe Run Sale pandora online 23 is back Doudoune Moncler Site Officiel Nike Air Huarache For Sale Pandora Beads And Charms louboutin heels cheap nike air max air jordan ray ban wayfarer eyeglasses hyperdunk 2014 Air Nike ugg boots classic Lebron 13 botas de futbol ugg boots cheap sac coach soldes Boutique Ugg nike air schuhe herren cheap air max outlet nike chaussures cheap christian louboutin Michael Kors Timberland Outlet 0215Sjcg |
Dodany dnia 21-02-2017 11:01 | |
![]() jumfitee Nowicjusz ![]() |
marcinn30 napisa�/a: Hej ![]() D�ugo si� nie mog�em zdecydowac ale w ko�cu si� odwa�y�em. Jestem 30-letnim, niedo�wiadczonym gejem i ch�tnie poznam ch�opak�w w wieku 18-30 lat, z kt�rymi m�g�bym nawi�zac kontakt, pogadac o wszystkim, po�wintuszyc, a nawet pocyberkowac. Jestem otwarty na wasze propozycje. Piszcie �mia�o na adres: [email protected] lub na gg 28066566. to odzywaj si� ![]() |
Przeskocz do forum: |