�onaty ...
|
|
Dodany dnia 25-04-2015 21:47 | |
spymax1 Nowicjusz |
Witam, Jestem od kilku lat w zwi�zku z kobiet�... Ale coraz cz�ciej zastanawiam si�, jak to by�oby z facetem... tak po prostu, bez wielkiej mi�o�ci... Zastanawiam si� czy warto, i jak i gdzie szuka�...? Co my�licie... |
Dodany dnia 01-05-2015 22:53 | |
ekonom Nowicjusz |
A co zrobisz jak si� Tobie spodoba Zostawisz j�? |
Dodany dnia 01-05-2015 23:49 | |
klauf Nowicjusz |
A nie my�la�e� o tym, �e ciekawo��, to pierwszy stopie� do piek�a? Jeste� kilka lat z ni�. Mo�e po prostu wkrad�a Wam si� do ��ka nuda, je�eli my�lisz o takich rzeczach? A je�eli nie jeste� pewien czy warto, to zastan�w si� nad konsekwencjami, nad tym, �e mo�esz j� przecie� zrani� itp. |
Dodany dnia 02-05-2015 05:41 | |
Antychryst U�ytkownik |
Tutaj nie na znaczenia co ja my�l�. B�d�c osob� doros�� sam musisz rozwa�y� argumentacj� za i przeciw. |
Dodany dnia 02-05-2015 17:23 | |
dobrzyk Administrator |
Poczytaj opowie�ci koniet, kt�rych m�owie zdradzili z m�czyznami. Niejedno ma��e�stwo ju� si� z tego powodu rozpad�o. |
Dodany dnia 04-05-2015 21:52 | |
spymax1 Nowicjusz |
Dzi�ki za rady! ehhhh... najgorsza jest ta samotno��... w swoich fantazjach, potrzebach... grubsza sprawa... |
Dodany dnia 07-05-2015 10:01 | |
mirio Nowicjusz |
Hej no ja jestem przyk�adem do czego to prowadzi Bylem �onaty spr�bowa�em z facetem i rezultaty s� takie,�e jestem juz rozwodnikiem .... |
Dodany dnia 13-07-2015 15:34 | |
jankowalskidate Nowicjusz |
tez mam ten problem zawsze ogl�daj�c zdj�cia erotyczne jako� wi�ksz� uwag� przykuwa�em do m�czyzn, znalaz�em fajny portal erotyczny i zastanawiam si� czy um�wi� si� z facetem.... mam �on� i 2 dzieci nie chce ich zrani� ale to staje si� silniejsze ode mnie nie ma chwili �ebym o tym nie my�la�.. umawiali�cie si� na http://www.datezo... ma kto� doswiadczenie w internetowych randkach? |
Przeskocz do forum: |