Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
sport

Zobacz temat

�onaty ...
Witam,

Jestem od kilku lat w zwi�zku z kobiet�...

Ale coraz cz�ciej zastanawiam si�, jak to by�oby z facetem... tak po prostu, bez wielkiej mi�o�ci...

Zastanawiam si� czy warto, i jak i gdzie szuka�...?

Co my�licie...

A co zrobisz jak si� Tobie spodoba Pfft
Zostawisz j�?

A nie my�la�e� o tym, �e ciekawo��, to pierwszy stopie� do piek�a? Pfft Jeste� kilka lat z ni�. Mo�e po prostu wkrad�a Wam si� do ��ka nuda, je�eli my�lisz o takich rzeczach?
A je�eli nie jeste� pewien czy warto, to zastan�w si� nad konsekwencjami, nad tym, �e mo�esz j� przecie� zrani� itp.

Tutaj nie na znaczenia co ja my�l�. B�d�c osob� doros�� sam musisz rozwa�y� argumentacj� za i przeciw.

Poczytaj opowie�ci koniet, kt�rych m�owie zdradzili z m�czyznami. Niejedno ma��e�stwo ju� si� z tego powodu rozpad�o.

Dzi�ki za rady!

ehhhh...

najgorsza jest ta samotno��... w swoich fantazjach, potrzebach...

grubsza sprawa...

Hej no ja jestem przyk�adem do czego to prowadzi
Bylem �onaty spr�bowa�em z facetem i rezultaty s� takie,�e jestem juz rozwodnikiem ....

tez mam ten problem zawsze ogl�daj�c zdj�cia erotyczne jako� wi�ksz� uwag� przykuwa�em do m�czyzn, znalaz�em fajny portal erotyczny i zastanawiam si� czy um�wi� si� z facetem.... mam �on� i 2 dzieci nie chce ich zrani� ale to staje si� silniejsze ode mnie nie ma chwili �ebym o tym nie my�la�.. umawiali�cie si� na http://www.datezo... ma kto� doswiadczenie w internetowych randkach?

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 5