Zauroczenie heterykiem.
|
|
Dodany dnia 21-10-2013 15:44 | |
Sir_KriS800 Nowicjusz |
Czasami czuj� si� jakbym by� sam jeden gejem mimo �e wok� mnie do�� du�o os�b homoseksualnych (lesbijek niestety). Zreszt� to mniej istotne, chodzi o to �e zwykle jak si� kim� nieosi�galnym zauroczy�em to to mija�o samo po kilku tygodniach g�ra po miesi�cu. Tymczasem od ponad 8 miesi�cy nie mog� przesta� my�le� o jednym facecie. Niestety spotykam go na swoim wydziale i w swojej grupie wi�c to tym bardziej utrudnia mi �ycie. Ka�de jego s�owo wypowiedziane cudnym g�osem powoduje �e zaczynam odp�ywa�. Nie tylko poci�ga mnie jego fizyczno�� ale i to jaki jest. Problem w tym �e to 100% heteroseksualista a ja jestem ju� wr�cz o niego skrycie zazdrosny. Nigdy a� takich problem�w z uczuciami nie mia�em i to dla mnie co� nowego, z jednej strony ciesz� si� jego widokiem a z drugiej cieszy mnie jego nieobecno�� na jaki� zaj�ciach bo p�niej odczuwam mniejszy b�l i rozczarowanie �e nigdy nawet nie spotka si� ze mn� chocia� jednorazowo. Mam wi�c pytanie: czy Wam zdarzy�o si� co� takiego i jak si� z tego wyleczy�? Z g�ry dzi�kuj� za odpowied�. |
Dodany dnia 21-10-2013 17:29 | |
rajder5 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Troch� jak z gwiazdami rynku muzycznego w m�odzie�owych czasopismach. Wszystkie ma�olaty zakochuj� si� w aktorach, muzykach itd... cho� wiedz� z g�ry, �e to dla nich nie osi�galne. �yj� jakimi� marzeniami itd... Sam musisz si� od tego uwolni� tym bardziej , �e wiesz, �e jest heterykiem wi�c nie masz najmniejszej nawet szansy zdoby� jego serce. Nie szukaj ksi�cia z bajki bo tak mo�esz szuka� do ko�ca �ycia , niestety masz bardzo ograniczony wyb�r je�li chodzi o poszukiwania bo geje na p�czki na polu nie rosn�. Jedyna szansa to umawia� si� na niezobowi�zuj�ce spotkania (np. piwko w knajpie czy wypad na rowery) z lud�mi ze swojej okolicy z takich portali jak np, ten i w ko�cu kiedy� trafisz na takiego z kt�rym wpadniecie sobie w oko. �ycz� powodzenia. |
Dodany dnia 26-10-2013 01:17 | |
MK2 Nowicjusz |
Oj sk�d ja to znam, ten miesi�c jest 14tym od kiedy zosta�em znienawidzony prze mojego "ukochanego" heteryka i dalej nie mog� zapomnie� i si� pozbiera� do kupy. |
Dodany dnia 28-10-2013 20:35 | |
Sir_KriS800 Nowicjusz |
Dzi�kuj� wszystkim za komentarze. I tak zdaj� sobie spraw� z absurdalno�ci tego uczucia ale c� ka�dy chcia�by wybiera� sobie tego w kim si� zauroczy ale nie ma tak �atwo. Na razie bior� to na przeczekanie i lekko otwieram si� na innych "ze swojej grupy docelowej" kilku ciekawych nawet pozna�em na tym portalu. :-) Mam nadziej� �e spotkam kogo� kto b�dzie jednak rycerzem na bia�ym koniu i b�dzie te� odwzajemnia� to co ja. I na koniec mam pytanie o jakie� inne forum tego typu tylko takie bardziej wolne od spamu i z do�� regularn� cz�ci� u�ytkownik�w, mo�ecie co� poleci�? |
Dodany dnia 29-11-2013 18:05 | |
rajder5 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
fellow.pl - tu chyba najwi�cej ludzi, i najwi�cej odpowiada na wiadomo�ci ale oczywi�cie trzeba mie� w�asny "filtr" bo �wiry si� te� zdarzaj�, ja na gaymateo pozna�em osobi�cie (spotkanie) 2 osoby i na fellow te� dwie, ze wszystkimi jestem w ci�g�ym kontakcie i poznaj� dalej :-) nowy.gay.pl - to jakie� chyba troch� martwe, po zmianie adresu na nowy queer.pl kumpello.pl Edytowane przez rajder5 dnia 29-11-2013 18:13 |
Dodany dnia 01-06-2017 10:38 | |
scott154 Nowicjusz |
Fitflop Nike Roshe Run Moncler outlet store Hermes belts Nike Air Max 2017 Dre Beats Nike Roshe Nike Air Max 2017 Fitflop clearance Nike Air Max Thea Canada Goose parka cheap Jordans Fitflop clearance Fitflop Nike Huarache hommes Air Max 90 homme Air Max 90 Salomon speedcross Canada Goose parka sale Canada Goose outlet Nike Air Max 90 hyperfuse Air Jordan 11 for sale Air Max shoes Nike Roshe One doudoune Canada Goose Nike Air Max 2017 Nike Roshe Run Nike Air Max 2017 Canada Goose UK Nike Huarache Air Max 90 Air Max pas cher Louboutin women Nike Air Max 90 Nike shoes Air Max 2017 Nike Air Max 2016 Nike Roshe Run Salomon Beats By Dre headphones Canada Goose 2017 Nike Air Huarache UK Nike Air Max Beats By Dre Air Max 95 Moncler |
Dodany dnia 08-02-2018 09:10 | |
nannieh8 Nowicjusz |
Air Max 90 Ralph Lauren Outlet Online Birkenstock Shoes Christian Louboutin Air Max 95 Polo Ralph Lauren Adidas Ultra Boost Adidas Outlet Nike Air Max 2018 Curry Shoes Birkenstock Sandals Kyrie 3 Shoes Birkenstock Outlet Michael Kors Canada Birkenstock Nike Huaraches Adidas Yeezy V2 Soccer Cleats Pandora Charms Jordans 11 Nike Air Vapormax Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint Fenty Puma Yeezy 350 Boost Goyard Pandora Air Jordan 11 Pandora Charms Nike Outlet Michael Kors Michael Kors Adidas Yeezy NMD R1 Yeezys Shoes Michael Kors Canada Outlet New Jordans 2018 |
Przeskocz do forum: |