Zartost (?!)
|
|
Dodany dnia 15-08-2010 08:05 | |
latte Nowicjusz |
No i pozwoli�em sobie rozpocz�� zapewne podzielon� dyskusj� na temat zarostu. Sam mam zarost (zacz�tki koziej br�dki i d�ugie baki, oczywi�cie wszystko w miar� �adnie wyr�wnuj�/strzyg�/gol� itd.) Czy Waszym zdaniem m�czy�ni z zarostem s� zaniedbani a mo�e to moda? Oczywi�cie musz� zada� pytanie, czy podniecaj� Was m�czy�ni bez przesadnego zarostu do ziemi ale lekki bo mnie akurat podobaj� si� m�czy�ni z zarostem i bez niego chocia� sam wiem, ile taki zaro�cik mo�e dostarczy� przyjemno�ci Sorry za b��d w nazwie tematu oczywi�cie chodzi o ZAROST Edytowane przez latte dnia 15-08-2010 08:06 |
Dodany dnia 17-08-2010 16:59 | |
anonimo Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Jesli chodzi o mnie to uwielbaim miec zarost Nieznosze sie golic, bo wygl�dam po tym jakbym sie widzia� z gilotyna dlatego "wy�wiczy�em" sw�j zarost kt�ry ro�nie mi bardzo powoli i dzieki temu gole sie raz na dwa tygodnie heehe Osobi�cie szalenie mi sie podobaja m�czyxni z zarostem Oczywi�cie bez tez s� fajni, ale zarost dodaje wg mnie wiekszego sexapilu I zdecydowanie przyjemniej si� z takim facetem caluje hehe "- Pewnie to nie pomo�e jak powiem, �e nie jestem homoseksualist�? - Oni te� nie. DO TEGO TRZEBA BY� CZ�OWIEKIEM." Skazani na Shawshank |
Dodany dnia 22-10-2010 16:19 | |
WielkaPieczarka Nowicjusz |
Jestem podobnego zdania jak anonimo tez uwielbiam pan�w z zarostem :* |
Dodany dnia 05-12-2010 16:27 | |
Insane Nowicjusz |
W moim ideale m�czyzny uwzgl�dni�bym zarost na twarzy, klatce piersiowej oczywi�cie nogi, r�ce i w okolicach intymnych. Wszystko zale�y od gustu. |
Dodany dnia 14-12-2010 23:05 | |
czekam-na-milosc Nowicjusz |
Mnie odpowiada delikatny zarost twarzy lekko ow�osione nogi i klatka piersiowa, miejsca intymnie raczej wygolone |
Dodany dnia 26-12-2010 08:42 | |
gabbrielo U�ytkownik |
rowniez uwielbiam facetow z zarostem -taki trzy dniowy zarost to cos co tygryski lubia najbardziej |
Dodany dnia 30-12-2010 23:19 | |
Grin Nowicjusz |
Zarost > brak zarostu. Czasami jednak pedow�sik nie ka�demu s�u�y. |
Dodany dnia 31-12-2010 02:24 | |
norbgreg Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
ilu nas tu bedzie pisalo tyle bedzie roznych wypowiedzi ( narazie widze ze bede w tej mniejszosci).Osobiscie nie jestem zwolennikiem zarostu przyznam szczerze ze facet zarosniety nie robi na mnie zadnego wrazenia.I prosze sie na mnie nie oburzac za powyzsze. :-) |
Dodany dnia 31-12-2010 02:27 | |
norbgreg Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
aha dodam ze nogi,rece moga byc owlosione jednak tez zeby tego nie bylo za duzo :-) |
Dodany dnia 31-03-2011 20:42 | |
Semness Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Zarost lekki by sie przyda� na twarzy xd Ale ni�ej, hym niekoniecznie |
Dodany dnia 01-04-2011 12:29 | |
Gozbek Nowicjusz |
A na mnie akurat zarost na twarzy dzia�a odpychaj�co, podobnie jak d�ugie w�osy. Ow�osienie na innych cz�ciach cia�a jest porz�dku, ale w okolicach intymnych powinno by� przystrzy�one |
Dodany dnia 01-04-2011 17:17 | |
Semness Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Rzecz gusta To te� zale�y, niekt�rym osobom pasuje cos, a niekt�rym nie... a nic na si�� |
Dodany dnia 28-05-2011 01:36 | |
dobrzyk Administrator |
Uwielbiam ow�osionych m�czyzn. Gdy widz� faceta z zarostem, ow�osionymi nogami i zaro�ni�t� klat� to czuje "motylki fruwaj�ce w brzuszku" |
Dodany dnia 28-05-2011 03:30 | |
marioo2 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
wedlug mnie to zalezy od tego czy facetowi pasuje zarost czy nie ja zazwyczaj oceniam po calosci nie po zaroscie choc musze powiedziec ze mam bardzo wrazliwa cere jak ostatnio figlowalem z facetem z dwudniowym zarostem to potem mialem podrazniona cere i piekla przez kilka dni |
Dodany dnia 29-09-2011 16:12 | |
misiek93 Nowicjusz |
ja uwielbiam jak facet ma zarost, to wg mnie dodaje mu m�sko�ci ♥ |
Dodany dnia 29-09-2011 16:46 | |
szarakus Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Zarost to wed�ug mnie zaleta i du�y walor dla faceta, kt�ry go ma. |
Dodany dnia 17-03-2012 21:03 | |
aktor Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Ehh... Zawsze chcia�em mie� zarost, niestety genetyka nade mn� wygra�a. Musz� si� goli� bo inaczej mam strasznie rzadki, na dodatek blond wi�c wygl�da to niezbyt pi�knie. Natomiast co do gustu, to chyba zale�y od twarzy czy pasuje czy nie. Mi si� bardzo podoba u innych. |
Dodany dnia 07-08-2012 16:28 | |
Roiyaru Nowicjusz |
Gusta s� r�ne ,r�wnie� nie ka�demu to samo pasuj� |
Dodany dnia 13-08-2012 23:51 | |
seba167 Nowicjusz |
mi tam sie podoba zartost ale fakt nie kazdemu pasuje |
Przeskocz do forum: |