zapytanko
|
|
Dodany dnia 16-10-2012 18:59 | |
samotny66 Nowicjusz |
hej,mam pytanko,czy d�ugosc penisa ma znaczenie?Czy wystarczy do seksu 12 centymetrow? |
Dodany dnia 16-10-2012 19:36 | |
darou Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Je�eli uprawia�by� seks z mi�o�ci� swojego �ycia, a ona odwzajemnia�aby to, to wg mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. W tym wypadku liczy si� tylko to, z kim to robisz. Je�eli chodzi o sam seks - nie mam zielonego poj�cia. Wielu partner�w seksualnych nie mia�em |
Dodany dnia 16-10-2012 20:17 | |
szarakus Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Niekt�rzy preferuj� w�a�nie cz�onki d�ugo�ci oko�o 10-12 cm. Ale je�li kto� wybiera partnera po d�ugo�ci penisa, to nie wr�e takiemu d�ugiego i szcz�liwego zwi�zku. Edytowane przez szarakus dnia 16-10-2012 20:20 |
Dodany dnia 28-10-2012 19:27 | |
Tango Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Oczywi�cie �e nie ma �adnego znaczenia! Co prawd� poniek�d nigdy tego nie robi�em ale moim zdaniem to nie ma to znaczenia, znaczy si� ma znaczenie gdy Tobie lub Twojemu partnerowi chodzi tylko o sex ale je�li si� kto� kocha i robi to z mi�o�ci to nie patrzy na d�ugo�� a na pragnienie siebie nawzajem. No przynajmniej moim zdaniem, nie wiem jak to sprawdza si� w praktyce. Zreszt� zabrzmi to zboczenie ale nie wa�na d�ugo�� tylko to co potrafi ;D Powodzenia i z niczym si� nie �piesz, je�li uwa�asz �e nie czujesz si� gotowy to tego nie r�b, a je�li znajdziesz czy znalaz�e� tego jedynego i je�li si� kochacie to wielko�� nie b�dzie mia�a �adnego znaczenia. Edytowane przez Tango dnia 29-10-2012 07:50 |
Dodany dnia 29-10-2012 01:45 | |
flojt Nowicjusz |
Dla ludzi z pewnym poziomem nie ma to znaczenia. Moim skromnym zdaniem wa�niejsze jest jakim kochankiem jest dana osoba, i co sob� reprezentuje ponad to. |
Przeskocz do forum: |