z naszego �ycia
|
|
Dodany dnia 17-04-2013 23:56 | |
Pawel19kuba23 U�ytkownik |
siemka Piszemy aby pom�c tym co nie wierz� w swoje szcz�cie i trwa�� mi�o�� gej�w Akurat za nied�ugo ju� b�dzie dwa lata jak jeste�my razem, jakby�my mieli spojrze� do ty�u na chwil�. To prze�yli�my du�o zajebistych chwil, du�o nie fajnych moment�w, du�o problem�w ale zawsze jeden drugiemu dawa� i daje swoje rami� dla oparcia. Kto� kiedy� nam powiedzia�, �e po roku " ostygniemy" mijaj� ju� dwa lata a my dalej bardzo hot . Sami �miejemy si� z naszych dziwnych przyg�d, ale i popijaj�c czerwone wino wspominamy r�wnie� te bardziej nostaligiczne momenty. Kochamy spa� ze sob�, i wtula� si� w swoje nagie cia�, budzi� si�, razem robi� kolacje, wyg�upia� si�, i kocha� ca�� noc. Pami�tajcie �ycie to jest gra w kt�rej to my decydujemy jak ma ona wygl�da�, nie narzekajcie, �e jestte�cie w martwym punkcie jak nic nie robicie, nie b�jcie si� ryzykowac bo strach zniszczy wam �ycie. �yczymy singlom znalezienia swojej drugiej po��wki, a i nie m�wcie bzdur, �e ja ju� nikogo nie znajd� itd., nie ok�amujcie samych siebie. Pozdrawiamy mi�o i ciep�o |
Dodany dnia 18-04-2013 13:12 | |
KUBA: Historia naszego poznania to niez�a historia, w skr�cie by�em zarejestrowany na portalu Gay.pl, z racji i� wyje�d�a�em ju� na sta�e do w�och, postanowi�em usun�� wszystkie konta i tak te� mia�o by�. W majowy ciep�y wtorek siedzia�em oko�o 14 przed komputerem lukn��em na nowe osoby z mojej okolicy, w tym momencie us�ysza�em g�os mamy, kt�ra wo�a�a mnie abym jej w czym� pom�g�, przez przypadek zachaczy�em myszk� i co� klikn��em ale nie sprawdza�em. Po powrocie zobaczy�em w�a�nie profil paw�a, i m�wie a co mi szkodzi mam jeszcze miesiac to sie nim pobawie a potem wyjad� a co u�yj� to moje xd. No i odpowiedzia� mi, um�wili�my si� na spotkanie, kt�y si� sko�czy� d�ugim spacerem po lesie i z�apa�a nas burza, za dwa dni znowu si� um�wili�my poszlismy do lasu na pikniki, gadali�my, gralismy na PSP i przegryzali�y ciastkami, a� nast�pi� poca�unek, strasznie dziwny i bardzo niewinny. Po powrocie do domu co� mia��m dziwnego bo ca�y czas siedzia� mi w g�owie, spotakli�my si� jeszcze dwa razy i wyjecha�em do w�och. Wtedy zacza� sie skayp, gg i rozmowy do pierwszej w nocy i tak 3 m-ce, w sierpniu wr�ci�em, pawe� upiek� specjalnie dla mnie sernik bo wiedzia� �e lubie to ciasto, spezili�y ca�y dzie� i noc spali�my pod go�ym niebem patrz�c na gwiazdy i roz�wietlone miasto b�d�c w siebie wtuleni ca�uj�c si� co chwile. I wtedy ju� widzia�em, �e zakocha�em si� po uszy, od tamtego momentu jeste�my ze sob�.... |
Dodany dnia 18-04-2013 13:17 | |
andrz72 napisa�/a: �atwo tak komu� m�wi�,jak si� ma to szcz�cie,a co zrobi� jak si� go nie ma? U mnie ca�e �ycie to pasmo pora�ek,jakby kto jak� kl�tw� na mnie rzuci� G�owa do g�ry je�eli my�lisz ze masz kl�twe nad sob� to j� bedziesz mia� zawsze, wiele razy mog�em powiedziec to samo o sobie a przezy�em duzo upadk�w. Ale nigdy nie mys�a�em �e jestem na straconej pozycji czy co�, jak sam siebie ustawisz tak inni ciebie w �yciu tez ustawi� |
Dodany dnia 18-04-2013 13:20 | |
lubieplacki napisa�/a: ... to jest zbyt pi�kne �eby by�o prawdziwe... fuck xD a jednak, g�owa do g�ry mo�e b�dziesz mia� swoj� pi�n� historie |
Dodany dnia 18-04-2013 16:35 | |
to pyta� nie bedziemy |
Dodany dnia 21-04-2013 11:42 | |
PanEmo Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Huh... Gorzej jak ma si� kumpli b�d�cych ze sob�, gdy sobie tak chodzimy po mie�cieoni si� tul� czy co� w tego buta, patrzysz na nich ukradkiem i jest Ci tak jako�...smutnawo... ._. |
Dodany dnia 29-04-2013 15:26 | |
kanio Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
JA r�wnie� mia�em pi�kn� histori� poznania ch�opaka ale niestety po trzech latach ca�y urok prysn��. Oczywi�cie wam �ycz� aby ten czar trwa� a� po gr�b... _________________________________ |
Przeskocz do forum: |