Witam.
|
|
Dodany dnia 29-09-2012 19:24 | |
niemapocozyc Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Pozna�em tutaj fajnego ch�opaka w moim wieku nawet.Daleko od siebie mieszkamy.Ja go zrani�em,nie utrzymuje ze mn� kontaktu.A ja tego �a�uje i chcia�bym to naprawi�,nie wiem jak.A jak pr�buje to nie mam szans. Edytowane przez niemapocozyc dnia 29-09-2012 19:24 |
Dodany dnia 29-09-2012 19:32 | |
scylla Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Nie raz mo�na zrobi� tak� g�upot�,�e druga osoba nie b�dzie chcia� cie zna�. Rozumiem cie,tez ostatnio odwali�em tak� jedna rzecz,ale na szcz�cie si� wszystko dobrze u�o�y�o i tobie tego �ycz� POZDRAWIAM ____________________________________ Chcesz si� pozna�? Napisz �mia�o... |
Dodany dnia 30-09-2012 10:34 | |
niemapocozyc Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Ja go chyba pokocha�em,chod� d�u�szy czas nie pisali�my ze sob�,ja mysle o nim i t�ksnie za tym pisaniem z nim.A on nie daje mi szansy to naprawi�.�a�uje tego co zrobi�em wtedy |
Dodany dnia 30-09-2012 11:39 | |
scylla Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Przykro mi.. ;( Ale nie tra� nadziei na pewno sie jeszcze u�o�y... Edytowane przez scylla dnia 30-09-2012 11:41 |
Dodany dnia 01-10-2012 18:58 | |
szaman20 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
masz skype podaj nik lub napisz szaman202 |
Dodany dnia 02-10-2012 00:20 | |
Dorian Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Nie wiem jak bardzo jeste� zaanga�owany, jednak je�eli nie daje Ci mo�liwo�ci naprawy pomy�ki.... wydaje mi si�, �e mo�e nie darzy� Ci� tak wielkim uczuciem, jak Ty jego. Nie wiedzie� dlaczego mam jakie� dziwne podejrzenie, �e mo�e sam sprowokowa� jak�� sytuacj�, kt�ra oddali�aby Was od siebie, a nast�pnie to wykorzysta�. R�nie to bywa. Prosz� jednak uwierz w siebie i swoje si�y - mo�e zwyczajnie nie zas�ugiwa� na Ciebie ? Rozumiem, �e czasem bardzo trudno otrz�chn�� si� z fascynacji i odurzenia, jednak..... sk�d wiesz , czy w nied�ugim czasie nie poznasz kogo�, kto tak samo czuje, t�skni i... czeka na Ciebie ? Z ca�ego serducha �ycz� wszystkiego dobrego i wierz�, �e wszystko jeszcze si� u�o�y, tylko uwa�nie rozejrzyj si� wok� siebie G�owa do g�ry - trzymam kciuki |
Przeskocz do forum: |