Wasi partnerzy
|
|
Dodany dnia 29-08-2015 17:48 | |
Hobbit Nowicjusz |
Temat dla os�b ju� zaj�tych . Pochwalcie si�, kogo uda�o Wam si� zdoby�! Jak wygl�da Wasza druga po��wka? Czym si� interesuje, jaki ma charakter, za co j� kochacie? Opiszcie j� dla w�asnej satysfakcji i poka�cie tym samotnym, �e ukochanego naprawd� da si� znale��, a ka�dy m�czyzna jest inny. Podzielcie si� swoim szcz�ciem! M�j ch�opak ma 21 lat, 182 cm wzrostu i nie mam zielonego poj�cia ile wa�y. Szczerze powiedziawszy jestem naprawd� zazdrosny o jego urod� i w moim mniemaniu jest chodz�cym idea�em. Czasem a� mi g�upio, gdy tak obok niego id�, wiem, �e wiele os�b si� za nim ogl�da, a tymczasem on wybra� takiego cichego, przeci�tnego mnie. Ma �adnie wyrze�bione mi�nie, uwielbiam jego ramiona i to "v" na dole brzucha. Ma piernikow� karnacj�, przy kt�rej moja wydaje si� by� chorowicie blada. G�ste, mi�kkie, br�zowe w�osy, kt�re przy braku jego ingerencji wpadaj� mu do orzechowych oczu. Warto wspomnie�, �e ma wyj�tkowo pe�ne usta i cholernie poci�gaj�cy nawyk ich zagryzania. Jest idealnym przeciwie�stwem pouk�adanego mnie. Weso�y, optymistyczny, energiczny, chocia� leniwy i niekiedy niechlujny. Czasem a� zbyt pewny siebie lub zaborczy, zazdrosny prawie o ka�dego z kim rozmawiam, ale to mnie w nim urzek�o. Wady... na pewno jakie� ma, ale ja chyba jestem nim zbyt za�lepiony, aby je dostrzec. Mo�e to, �e cz�sto nie okazuje mi tyle zainteresowania, ile bym chcia�? Nierzadko mam wra�enie, �e go nie poci�gam lub �e jestem dla niego zbyt nudny, ale wiem, �e mnie kocha. Chocia� opr�cz mnie kocha r�wnie mocno taniec i jedzenie, zw�aszcza spaghetti i kurczaka w ostrej panierce. Wkurza mnie w nim jego lekkomy�lno��, babskie fochy i zami�owanie do chodzenia bez koszulek po pokoju w akademiku, niekiedy te� po korytarzach. Uwielbiam za to spos�b, w jaki na mnie patrzy. To, jak mru�y oczy, gdy si� u�miecha. Jak mnie ca�uje, przytula od ty�u. Uwielbiam zapach jego �api�cej s�o�ce sk�ry i wszystko co z nim zwi�zane. Edytowane przez Hobbit dnia 29-08-2015 17:50 |
Przeskocz do forum: |