moja historia
|
|
Dodany dnia 27-01-2013 21:40 | |
luckyman U�ytkownik |
no patola na forum, patola nie potrzebujecie kuzyna w tej rodzinie? |
Dodany dnia 27-01-2013 21:41 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: i po Ojcu poszed� sobie dobra Panowie spadam ogl�dn�� jaki� film jeszcze �za w oku Ci si� zakr�ci za tatusiem "I'll be back ...soon " I'm waiting Daddy your daddy have to work and earn money for you )) |
Dodany dnia 27-01-2013 21:44 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: OOO how sweet Daddy wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: i po Ojcu poszed� sobie dobra Panowie spadam ogl�dn�� jaki� film jeszcze �za w oku Ci si� zakr�ci za tatusiem "I'll be back ...soon " I'm waiting Daddy your daddy have to work and earn money for you )) I know son I'm sweetest daddy in this whole fucking world !! |
Dodany dnia 27-01-2013 21:48 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: OOO how sweet Daddy wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: i po Ojcu poszed� sobie dobra Panowie spadam ogl�dn�� jaki� film jeszcze �za w oku Ci si� zakr�ci za tatusiem "I'll be back ...soon " I'm waiting Daddy your daddy have to work and earn money for you )) I know son I'm sweetest daddy in this whole fucking world !! I know ;D MY SON !!! |
Dodany dnia 27-01-2013 21:49 | |
McFarmer U�ytkownik |
Wow ale si� tu s�odko zrobi�o ... i przy okazji ta darmowa powt�rka z angielskiego |
Dodany dnia 27-01-2013 21:51 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: OOO how sweet Daddy wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: i po Ojcu poszed� sobie dobra Panowie spadam ogl�dn�� jaki� film jeszcze �za w oku Ci si� zakr�ci za tatusiem "I'll be back ...soon " I'm waiting Daddy your daddy have to work and earn money for you )) I know son I'm sweetest daddy in this whole fucking world !! I know ;D MY SON !!! However, knowing Dad I will not sleep tonight but you have to rest my son |
Dodany dnia 27-01-2013 21:54 | |
luckyman U�ytkownik |
wro338, jeste� dzisiaj jaki� niemi�y. pewnie Ci nie wysz�o z latynosem... nie martw si�, b�dzie dobrze! tatu� Ci� przytuli, poca�uje w czo�o... P.S. je�eli Ci zale�y na tym latynosie, to o niego walcz |
Dodany dnia 27-01-2013 21:56 | |
McFarmer U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: Wow ale si� tu s�odko zrobi�o ... i przy okazji ta darmowa powt�rka z angielskiego Nie prawda za darmo to nawet wpierdol nie ma, le� po do�adowanie do tel. to zobaczysz pikantne szczeg�y rozmowy Nie ku� bo si� nie op�dzisz |
Dodany dnia 27-01-2013 21:57 | |
McFarmer U�ytkownik |
Potrzebna insulina ??? |
Dodany dnia 27-01-2013 21:58 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: OOO how sweet Daddy wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: i po Ojcu poszed� sobie dobra Panowie spadam ogl�dn�� jaki� film jeszcze �za w oku Ci si� zakr�ci za tatusiem "I'll be back ...soon " I'm waiting Daddy your daddy have to work and earn money for you )) I know son I'm sweetest daddy in this whole fucking world !! I know ;D MY SON !!! However, knowing Dad I will not sleep tonight but you have to rest my son only hold your picture in hand oooo my God you're so kind my son |
Dodany dnia 27-01-2013 21:59 | |
kenzo35 U�ytkownik |
luckyman napisa�/a: wro338, jeste� dzisiaj jaki� niemi�y. pewnie Ci nie wysz�o z latynosem... nie martw si�, b�dzie dobrze! tatu� Ci� przytuli, poca�uje w czo�o... P.S. je�eli Ci zale�y na tym latynosie, to o niego walcz tu nie ma latynos�w tu by� Polacy |
Dodany dnia 27-01-2013 22:01 | |
McFarmer U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: Potrzebna insulina ??? nie, ale Ojciec m�j Ojciec musi mie� podzieln� uwag� aby Cie przypilnowa� i jeszcze obejrze� ten film na kt�ry si� szykowa� |
Dodany dnia 27-01-2013 22:02 | |
kenzo35 U�ytkownik |
McFarmer napisa�/a: wro338 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: Potrzebna insulina ??? nie, ale Ojciec m�j Ojciec musi mie� podzieln� uwag� aby Cie przypilnowa� i jeszcze obejrze� ten film na kt�ry si� szykowa� ekino nie chce mi pu�ci� filmu "za free",ojciec kombinuje jak mo�e ) |
Dodany dnia 27-01-2013 22:04 | |
luckyman U�ytkownik |
oj, wro, wro... ;D i nad��aj tu za facetami wiem, wiem, kenzo, gadam jak baba ale wychodzi, �e kobiety maj� troch� racji bawcie si� tu grzecznie...tatusiu i synusiu |
Dodany dnia 27-01-2013 22:05 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: wro338 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: Potrzebna insulina ??? nie, ale Ojciec m�j Ojciec musi mie� podzieln� uwag� aby Cie przypilnowa� i jeszcze obejrze� ten film na kt�ry si� szykowa� ekino nie chce mi pu�ci� filmu "za free",ojciec kombinuje jak mo�e ) wiem to �winie zrobi�em konto i nie dosta�em linka aktywacyjnego Och Tato jak mog� Ci� pocieszy� ???? b�d� grzeczny synku,tatu� poci si� z nerw�w |
Dodany dnia 27-01-2013 22:09 | |
McFarmer U�ytkownik |
A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty |
Dodany dnia 27-01-2013 22:09 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: wro338 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: Potrzebna insulina ??? nie, ale Ojciec m�j Ojciec musi mie� podzieln� uwag� aby Cie przypilnowa� i jeszcze obejrze� ten film na kt�ry si� szykowa� ekino nie chce mi pu�ci� filmu "za free",ojciec kombinuje jak mo�e ) wiem to �winie zrobi�em konto i nie dosta�em linka aktywacyjnego Och Tato jak mog� Ci� pocieszy� ???? b�d� grzeczny synku,tatu� poci si� z nerw�w B�d� Tato daj z siebie wszystko. my BOY !!! |
Dodany dnia 27-01-2013 22:10 | |
kenzo35 U�ytkownik |
McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w |
Dodany dnia 27-01-2013 22:13 | |
McFarmer U�ytkownik |
kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w Pewnie wszyscy za twoj� rad� rzucili si� na ogl�danie film�w i przez to blokuj� Ci dost�p ... |
Dodany dnia 27-01-2013 22:14 | |
kenzo35 U�ytkownik |
McFarmer napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w Pewnie wszyscy za twoj� rad� rzucili si� na ogl�danie film�w i przez to blokuj� Ci dost�p ... hahahhaha,dobre,dobre ja ju� powoli rezygnuj�,w�a�ciwe najlepsze filmy mam ju� za sob� |
Przeskocz do forum: |