Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
tv

Zobacz temat

spotkanie z �o�nierzem
Witam, pozna�em w necie faceta z podkarpacia miejscowo�� ta jest na trasie rzesz�w - przemy�l. Do tej miejscowo�ci mam z ok. 90 km. Jest problem mam 19 lat i chc� si� z nim spotka� w majowy weekend ale nie wiem co ja mam powiedzie� starym, to �e pozna�em dziewczyne, nie odpada. Takie znajomo�ci z neta jemu nie pasuj�, nie chce �eby to napisaniu si� skonczy�o. Co ja mam w takim razie starym powiedzie�? prarwd�? Prosz� o pomoc.

Ja bym dal sobie z nim spokoj, ale to moje zdanie i doswiadczenia. Zwiazki czy znajomosci na odleglosc sa ciezkie a zdrada.nie unikniona chyba ze nie zalezy Ci na tym to jak najbarxziej i ma to byc tylko zabawa. Prawde mozesz powoedziec ale wiedz ze wtedy napewno Cir nie puszcza a Twoja sytuacja w domu zmieni sie drastycznie. Takie wypady na kilka dni ciezko jest ukryc.

szkoda

Jak masz silna wole to probuj. Ja bym.raxzil najlpoerw go poznac w realu a potem umawiac sie na wspolny weekend

ale on jest fajny

Niech przyjedzie do ciebie w pe�nym umundurowaniu i powie, �e zabiera ci� na przymusowe �wiczenia na poligonie.

Potem powiesz, �e ca�y tydzie� je�dzi�e� na koniu i dlatego chodzisz na rozstawionych nogach.

A� tak dobrze niema

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 7