spotkanie z �o�nierzem
|
|
Dodany dnia 22-01-2014 10:47 | |
Agharta Nowicjusz |
Witam, pozna�em w necie faceta z podkarpacia miejscowo�� ta jest na trasie rzesz�w - przemy�l. Do tej miejscowo�ci mam z ok. 90 km. Jest problem mam 19 lat i chc� si� z nim spotka� w majowy weekend ale nie wiem co ja mam powiedzie� starym, to �e pozna�em dziewczyne, nie odpada. Takie znajomo�ci z neta jemu nie pasuj�, nie chce �eby to napisaniu si� skonczy�o. Co ja mam w takim razie starym powiedzie�? prarwd�? Prosz� o pomoc. |
Dodany dnia 23-01-2014 19:01 | |
Healer Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Ja bym dal sobie z nim spokoj, ale to moje zdanie i doswiadczenia. Zwiazki czy znajomosci na odleglosc sa ciezkie a zdrada.nie unikniona chyba ze nie zalezy Ci na tym to jak najbarxziej i ma to byc tylko zabawa. Prawde mozesz powoedziec ale wiedz ze wtedy napewno Cir nie puszcza a Twoja sytuacja w domu zmieni sie drastycznie. Takie wypady na kilka dni ciezko jest ukryc. |
Dodany dnia 24-01-2014 18:17 | |
Agharta Nowicjusz |
szkoda |
Dodany dnia 25-01-2014 12:25 | |
Healer Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Jak masz silna wole to probuj. Ja bym.raxzil najlpoerw go poznac w realu a potem umawiac sie na wspolny weekend |
Dodany dnia 26-01-2014 09:27 | |
Agharta Nowicjusz |
ale on jest fajny |
Dodany dnia 05-02-2014 19:10 | |
Begowski Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Niech przyjedzie do ciebie w pe�nym umundurowaniu i powie, �e zabiera ci� na przymusowe �wiczenia na poligonie. Potem powiesz, �e ca�y tydzie� je�dzi�e� na koniu i dlatego chodzisz na rozstawionych nogach. |
Dodany dnia 08-02-2014 22:10 | |
Agharta Nowicjusz |
A� tak dobrze niema |
Przeskocz do forum: |