Cherit
Użytkownik
|
Nie wiedziałem, gdzie to napisać... To sprawa po trochu miłości, zdrowia, przyjemności, seksu... Chodzi mi o dość krępującą sprawę... Dobrze, powiem po prostu jak jest - podczas seksu z chłopakiem on kończy bardzo szybko. Dosłownie w minutę. Nie jest to dla mnie satysfakcjonujące. W dodatku jego sperma ma gorzki smak.
Poradzicie coś na zmianę jej smaku i przedłużenie stosunku? Słyszałem, ze jedzenie słodkich owoców, jak ananasy, potrafi zmienić smak spermy. Co o tym sądzicie?
Nie jest to jakiś wielki problem, i tak w łóżku jest nam dobrze, ale... można by to poprawić.
|
Cherit
Użytkownik
|
On nie pali, a mięsa jemy tyle samo... Bo jadamy razem od kilku miesięcy w sumie.. A moja jest słodka. Nigdy nie stroniłemod mięsa. Hmm... Musi być sposób wydłużenia stosunku...Ktoś doświadczony wseksie tu jest? Jakieś rady? Gdy ja... Robię to sam na sam... Umiem kilka razy pod rząd, nawet do godziny. Może z chłopakiem też tak spróbować? Szczerze, to umiem go zadowolić, ale z grą wstępną (dotykanie się, masaż, całowanie itp) trwającą godzinę 5 minut seksu to mało! Za mało. Jak to wydłużyć?
|
Shuu
Początkujący użytkownik
|
Powinna być koordynacja. Jeśli widzisz, że mu się... wzbiera, że tak to ujmę, to przestajesz na chwilę. Najlepiej, jak on ciebie jakoś informuje. Zbyt szybki wytrysk jest związany albo z jakąś dysfunkcją, albo po prostu nie jest przyzwyczajony do takiego uczucia tam na dole i szybko po prostu daje. Musi się oswoić z tym i sprawdzić jak najlepiej jest złagodzić tą przyjemność, by od razu nie było bum.
Spotkałem się z czymś takim, że można np. oddychać przez buzię i bardziej się na tym skupić, wtedy emocje trochę zwalniają.
Może też po prostu się onanizować i próbować jak najdłużej trzymać. Sam seksu nie uprawiałem, choć to drugie owszem i po ileś tam razach załapałem jak sobie wydłużyć czas. To trzeba się samemu skapnąć i próbować <:
|