Cherit
U�ytkownik
|
Nie wiedzia�em, gdzie to napisa�... To sprawa po trochu mi�o�ci, zdrowia, przyjemno�ci, seksu... Chodzi mi o do�� kr�puj�c� spraw�... Dobrze, powiem po prostu jak jest - podczas seksu z ch�opakiem on ko�czy bardzo szybko. Dos�ownie w minut�. Nie jest to dla mnie satysfakcjonuj�ce. W dodatku jego sperma ma gorzki smak.
Poradzicie co� na zmian� jej smaku i przed�u�enie stosunku? S�ysza�em, ze jedzenie s�odkich owoc�w, jak ananasy, potrafi zmieni� smak spermy. Co o tym s�dzicie?
Nie jest to jaki� wielki problem, i tak w ��ku jest nam dobrze, ale... mo�na by to poprawi�.
|
Cherit
U�ytkownik
|
On nie pali, a mi�sa jemy tyle samo... Bo jadamy razem od kilku miesi�cy w sumie.. A moja jest s�odka. Nigdy nie stroni�emod mi�sa. Hmm... Musi by� spos�b wyd�u�enia stosunku...Kto� do�wiadczony wseksie tu jest? Jakie� rady? Gdy ja... Robi� to sam na sam... Umiem kilka razy pod rz�d, nawet do godziny. Mo�e z ch�opakiem te� tak spr�bowa�? Szczerze, to umiem go zadowoli�, ale z gr� wst�pn� (dotykanie si�, masa�, ca�owanie itp) trwaj�c� godzin� 5 minut seksu to ma�o! Za ma�o. Jak to wyd�u�y�?
|
Shuu
Pocz�tkuj�cy u�ytkownik
|
Powinna by� koordynacja. Je�li widzisz, �e mu si�... wzbiera, �e tak to ujm�, to przestajesz na chwil�. Najlepiej, jak on ciebie jako� informuje. Zbyt szybki wytrysk jest zwi�zany albo z jak�� dysfunkcj�, albo po prostu nie jest przyzwyczajony do takiego uczucia tam na dole i szybko po prostu daje. Musi si� oswoi� z tym i sprawdzi� jak najlepiej jest z�agodzi� t� przyjemno��, by od razu nie by�o bum.
Spotka�em si� z czym� takim, �e mo�na np. oddycha� przez buzi� i bardziej si� na tym skupi�, wtedy emocje troch� zwalniaj�.
Mo�e te� po prostu si� onanizowa� i pr�bowa� jak najd�u�ej trzyma�. Sam seksu nie uprawia�em, cho� to drugie owszem i po ile� tam razach za�apa�em jak sobie wyd�u�y� czas. To trzeba si� samemu skapn�� i pr�bowa� <:
|