Strona 1 z 2: 12
|
Samob�jstwo- Jedyne wyj�cie
|
|
Dodany dnia 20-08-2013 00:28 | |
Nowicjusz |
Mam 20 lat i problem: jak przygotowa� blisk� osob� na swoj� �mier�, czy w og�le jest to mo�liwe bez m�wienia o tym wprost? |
Dodany dnia 20-08-2013 06:42 | |
michal24 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
opowiedz cos wiecej moze bede mogl ci pmoc |
Dodany dnia 20-08-2013 10:00 | |
Mechaniczna Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Przesta�! Nawet tak nie m�w ani nie my�l, �e chcesz pope�ni� samob�jstwo! Co by si� nie dzia�o to jest najgorsze wyj�cie jakie mo�esz wybra� |
Dodany dnia 20-08-2013 11:35 | |
Nowicjusz |
Czasem to jest wyj�cie a w moim przypadku chyba najlepsze bo nie moge juz znie�� swojego widoku. M�wi si� �e gdy znajdzie si� kogo� jest lepiej, to nie jest prawda bo patrz�c na kogo� por�wnujesz sie do niego i jest jeszcze gorzej |
Dodany dnia 20-08-2013 12:10 | |
Elphias Nowicjusz |
Mia�em przyjaciela kt�ry tak samo my�la�. W ci�gu tygodnia straci�em przyjaciela i kumpla kt�ry by� jego ch�opakiem. |
Dodany dnia 20-08-2013 13:17 | |
Nowicjusz |
Mo�e m�j potraktowa�by to jak szans� �eby mie� kogo� lepszzego( na swoim poziomie) |
Dodany dnia 20-08-2013 13:24 | |
Elphias Nowicjusz |
nie �udz si� |
Dodany dnia 20-08-2013 20:31 | |
Nowicjusz |
Mo�e z czasem zrozumie na to licz� |
Dodany dnia 20-08-2013 21:32 | |
marcinek Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
nie r�b tego! ka�dy inaczej wygl�da i ma�o komu si� podoba jak wygl�da, ale na szcz�cie jako� si� tak zdarza �e komu� si� zawsze spodobamy. wygl�d si� zmienia, z wiekiem stajemy si� bardziej dojrzali i rysy twarzy r�wnie� si� zmieniaj�. ja te� mia�em bardzo du�e problemy z zaakceptowanie swojego wygl�du, ale zrozumia�em �e najbardziej to si� nie podobam sam sobie i tak zapewne jest w Twoim wypadku, �ycz� du�o u�miechu bo nim naj�atwiej zjedna� sobie ludzi :-) pozdrawiam |
Dodany dnia 20-08-2013 21:40 | |
Nowicjusz |
Mam ch�opaka od ponad roku ale to i tak niczego nie zmienia a wr�cz przeciwnie kompleksy s� coraz wi�ksze, jezeli chodzi o twarz to teoretycznie mo�na poprawic pewne rzeczy co zreszt� zrobi�em ale jezeli chodzi o m�j najwiekszy kompleks to tam niestety nic sie nie zmieni i przez ca�e �ycie bede �y� z mysla ze jestem gorszy od innych facet�w. Edytowane przez dnia 21-08-2013 00:10 |
Dodany dnia 22-08-2013 18:38 | |
monspell Nowicjusz |
Cze��, we� nawet tak nie my�l.. Te� mia�em kiedy� takie my�li, dorastanie, hormony i takie sprawy, do tego dosz�y problemy i kompleksy, z kt�rych si� wyleczy�em Ka�dy jest pi�kny na sw�j sposob, nie ma idealu ;p chyba nie znam nikogo kto by by� przystojny, do tego bardzo inteligenty i utalentowany wszechstronnie... |
Dodany dnia 22-08-2013 19:02 | |
Nowicjusz |
Cze��. Staram si� i�� naprz�d nie od dzisiaj mam depresj� trwa to ju� kilka lat ale ostatnio narasta i nie wiem jak d�ugo uda mi si� wytrzyma� jeszcze. Jakie ja mam perspektywy na przysz�o�� skoro w tym wieku juz jest taka rezygnacja z �ycia |
Dodany dnia 22-08-2013 19:57 | |
Nowicjusz |
Nie nazwa�bym tego tch�rzostwem |
Dodany dnia 22-08-2013 21:45 | |
nie r�b tego kazdy nasz jest taki jaki jest nie kazdy akceptuje sie ale to nie powod by to zrobic pomysl co twoi najbliszi by czuli jak bys to zrobil czasem warto jest zaakceptowac sie takim jakim sie jest ja tez tak mialem ale mialem wsparcie kolegow i najbliszych ty tez tak masz wstan i powiedz sobie tak jestem silny i akceptuje siebie a jak komus sie to nie podoba to trudno jak bys to zrobil to bylby twoj najwiekszy blad warto sie wziac w garsc co z tego ze to zrobisz ale twoi najbliszi i koled�y beda cierpiec nic nie jest warte ludzkiego zycia uwiesz |
Dodany dnia 23-08-2013 08:25 | |
masz racje porter nie warto ludzkie zycie jest zbyt cenne by to zrobic.ps czekam za odp od cb porter Edytowane przez michal24 dnia 23-08-2013 08:49 |
Dodany dnia 23-08-2013 11:40 | |
Nowicjusz |
�ycie samo w sobie ma znacznie tylko wtedy gdy sa w nim warto�ci jakie�. Nie ma nic cennego w �yciu pe�nym smutku i �alu |
Dodany dnia 23-08-2013 12:35 | |
czasem gdy cos wydaje si� nam bez sensu tak naprawde ma sens tylko czasami jest nam trudno to dostrzec |
Dodany dnia 23-08-2013 20:20 | |
Nowicjusz |
Moim sensem najwyra�niej jest zawsze bycie gorszym i przegrywac nie wiem tylko czy mam ochote �yc tak ca�e zycie |
Dodany dnia 23-08-2013 22:39 | |
Nowicjusz |
No tylko operacje mog� mi pom�c byle szybko mo�na je zrobi� |
Dodany dnia 24-08-2013 10:12 | |
inny Nowicjusz |
Doskonale wiem co czujesz, jeszcze jaki� czas temu powiedzia�bym Ci... zr�bmy to razem, skoczmy z mostu, czy co� takiego... ale zda�em sobie spraw�, �e �ycie to jest jedyna cenna rzecz, kt�r� posiadam i to jest jedyna rzecz, kt�ra zale�y ode mnie, i tylko Ty mo�esz je kontrolowa�, a tak�e kontrolowa� to jak inni na nie patrz�. Nawet nie wiesz jak du�o od Ciebie zale�y. Nie zamartwiaj si�, ile ja bym da� �eby mie� ch�opaka, a �eby mnie jeszcze akceptowa�. Du�o. Bardzo du�o. Jeste� niesamowitym szcz�ciarzem, nie spieprz tego. Jak b�dziesz chcia� pogada�, pisz. Trzymaj si� ciep�o. Pozdrawiam |
Przeskocz do forum: |