Homofobiczne zachowania w szkole | ||||||||||||||||||||||||
|
"M�j syn jest gejem"
|
|
Dodany dnia 17-02-2013 13:38 | |
das U�ytkownik |
Czytaj�c artyku� "M�j syn jest gejem" wyborcza.pl/1,958...gejem.html zastanawiam si� nad tym jak to by�o ze mn�, jest z innymi w szkole - czy kto� z was pad� ofiar� homofobicznych zachowa� r�wie�nik�w? Mo�e kto� by� ich �wiadkiem? Edytowane przez das dnia 17-02-2013 13:39 |
Dodany dnia 17-02-2013 16:38 | |
Roronoa Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
U mnie w klasie strasznie takich nienawidz�, ale nigdy nikomu si� nie ujawni�em ;D M�wi� Wam- ogromny spok�j gwarantowany... Nawet nieraz, a� za ogromny. |
Dodany dnia 17-02-2013 16:56 | |
Roronoa Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Sry, pisa�em na temat To nie by�o a propos Twojego postu |
Dodany dnia 17-02-2013 16:57 | |
Niereformowalny Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Pami�tam, w liceum by� taki jeden ch�opak co si� wyoutowa� przed ca�� klas� (nie chodzi� akurat do tej co ja, ale by� na r�wni z moj�). Pomy�la�, �e skoro chodzi do jednego z najlepszych lice�w w wojew�dztwie, to mo�e si� otworzy� przed lud�mi. No po tym to zbyt �atwego �ycia to nie mia�, ale te� jako� bardzo �le to te� nie by�o. Oczywi�cie wr�cz na porz�dku dziennym by�o wytykanie palcami i teksty typu "O! Patrzcie gej idzie.". Ja go oczywi�cie bardzo szanowa�em za odwag� i wi�kszo�� dziewczyn w szkole te�, ale w�r�d m�skiej cz�ci by� raczej ma�o lubiany. Pozdrawiam |
Dodany dnia 17-02-2013 23:37 | |
teh6 U�ytkownik |
Jak to w szkole, kazdy twardy w grupie, a sam nawet nie spojrzy...hehe |
Dodany dnia 24-02-2013 22:14 | |
BDay1993 Nowicjusz |
Na porz�dku dziennym by�o u mnie za czas�w liceum, wi�c stosunkowo niedawno wyzywanie wszystkich od peda��w, bad� gej�w niezale�nie od preferencji seksualnych. Jak si� cz�owiek pyta�, sk�d akurat takie wyzwiska, pada�a standardowa odpowied� "bo tak".. |
Dodany dnia 12-03-2013 16:36 | |
hipis97 Nowicjusz |
Boj� si� wyoutowania. W dodatku przera�a mnie uzywanie s��w "gej"/"ciota"/"peda�" na porz�dku dziennym w celu obra�ania innych os�b niekoniecznie w kontek�cie seksualnym. |
Dodany dnia 14-01-2014 16:48 | |
Durkasol Nowicjusz |
Ja te� uwa�am, �e lepiej si� nie ujawnia�. /jaki to ma sens? Czy hetero chodzi i oznajmia �e ma tak� orientacj� seksualn�? Po co taki ekshibicjonizm? |
Dodany dnia 15-01-2014 00:42 | |
BoyGlass Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Ja si� swojej orientacji homoseksualnej nie wstydz� BA jestem dumny �e jestem gejem. Gdyby kto� mnie w prost zapyta� stanowczo powiedzia� bym prawd�. ale gdy nikt nie pyta tylko plotkuje za plecami lub spekuluje nie b�d� si� narzuca�. |
Dodany dnia 15-02-2015 10:30 | |
adrenalina Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Durkasol napisa�/a: Ja te� uwa�am, �e lepiej si� nie ujawnia�. /jaki to ma sens? Czy hetero chodzi i oznajmia �e ma tak� orientacj� seksualn�? Po co taki ekshibicjonizm? Z ust mi to wyj��e�. Mo�e uwa�aj�, �e w ten spos�b �atwiej znajd� partnera? |
Dodany dnia 20-02-2017 14:54 | |
barneykise Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
w kupie si�a - w pojedynke wi�kszo�� s�aba |
Przeskocz do forum: |