Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
przyjazn

Zobacz temat

Poszukiwanie w�asnego ja.
Witam, nie lubi� takich akcji i zapewne chc�c napisa� kr�tko i zwie�le rozpisz� si�. Od razu dodam �e nie wiem nawet czy to pasuje do tego dzia�u ot�
Aktualnie mam te 20 lat od zawsze by�em "inny" jak typowi ch�opacy nie interesowa�y mnie bijatyki, pi�ka no�na. Wola�em sp�dzac czas z kumel� nie powiem po drzewach si� skaka�o, bawi�o si� w policjant�w i z�odziei. Lepiej mi si� dogaduje z dziewczynami mo�e dlatego �e jestem wra�liwcem. Nie powiem mia�em 2 dobrych znajomych jak si� okaza�o ci s� bi lub gejami a ja? Sam nie wiem. Kto� sobie pomy�li skoro nie jest to co robi na portalu dla gej�w? No w�a�nie zacze�o si� w gimnazjum jak ju� pisa�em mia�em dobry kontakt z dziewczynami z niejedn� si� kr�ci�o. Wiecie przytulanki, miziania, siedzenie na kolanach itp. Nigdy nie dosz�o do czego� wi�cej ca�owanie, petting czy sex. Ja nie nalega�em i moja nie�mia�os� zrobila te� swoje.
Wtedy w gimie zauroczy�em si� w starszym ch�opaku. Tak samo by�o w technikum wi�cej dziewczyn z racji profilu mniej ch�opak�w znowu grupa dziewczyn wok� mnie. I tu tak samo zacz�y si� przytulania miziania i dalej nic wi�cej �adnych ca�us�w itp. W mi�dzyczasie jako� trzeba by�o zminimalizowa� nadmiar ;D raz si� zacz�o od zdj�c z facetami nast�pnie filmiki [notabene do tej pory g��wnie z przyzwyczajenia]. Nie chodzi�o g��wnie o sam sex bardziej zwraca�em uwag� na cia�o ni� na to co si� tam dzia�o. Inna sprawa jest z dziewczynami zawsze interesowa�y mnie pod wzgl�dem psychicznym ni� fizycznym. Ka�dy hetero podnieca si� du�ym biustem czy ty�kiem, u mnie nawet na widok go�ej dziewczyny nie drgnie, co innego z facetami jak ju� pisalem jak zobacze fajnego z fajnym cia�em to si� robi... ;D
Nie wiem czy to dlatego �e sam jestem szczup�y i marz� o fajnym ciele i takie cia�o jest dla mnie moim "cia�em idea�em".

Niby jestem tolerancyjny gej jak normalny cz�owiek dop�ki nie wymaga za du�o i nie udaj� zbyt przegi�tego. Jednak w przysz�o�ci chcia�oby si� mie� kochaj�c� dziewczyn�/�on� dzieciaki, dom z ogr�dkiem. Czyli �ycie sielanka.
Niestety nie wyobra�am sobie �ycia z facetem na m�j rozum to mi chodzi raczej o doznania, czyli po sko�czonym filmie wracam do rzeczywisto�ci �e si� tak wyra�� ;P

Meritum sprawy siedz�c zastanawiam si� co ja mam pocz�c ze sob�? Powiem �e jestem w kropce.
Mam si� pogodzi� �e jestem gejem/bi mie� �on�, dzieci a na boku lata� z facetami? Nie, tak nie wypada wobe� tej �ony i tego faceta i samego siebie.
Sam nie wiem kim jestem mo�e to te� dlatego �e nigdy nie by�em w prawdziwym zwi�zku z dziewczyna czy ch�opakiem.
W sumie wpad�em tu przez przypadek no ale wasz punkt widzenia mo�e mi co� u�wiadomi, podpowie doradzi, wyt�umaczy no... cokolwiek ;D

Edytowane przez Niezdecydowany dnia 05-08-2013 23:29
Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 11