pawe�&kuba
|
|
Dodany dnia 09-08-2012 22:51 | |
Pawel19kuba23 U�ytkownik |
Szukamy normalnych par do znajomo�ci i wsp�lnego sp�dzania czasu sex odpada, zbyt bardzo sie kochamy i szanujemy aby wchodzi� w takie akcje. mog� te� by� pojedyncze osoby, lubimy zwiedza� r�ne miejsca i poznawa� nowych ludzi xd a tak z naszego �ycia to jest na prawde bardzo fajnie, ju� drugi rok idzie. Kuba: mama zaakceptowa�a paw�a i traktuje go jak syna , mozemy razem spa� u mnie w domu i nikogo to nie gorszy , du�o sie nauczyli�my i codziennie zastanawiamy sie nie ile mozemy wzia� a ile jeden dla drugiego moze da� xd. ale do�� prywaty jak co� to piszcie xd pozdrawiamy |
Dodany dnia 27-10-2012 02:36 | |
murcielago37 Nowicjusz |
Heja, chetnie bym was poznal, podoba mi sie wasz opis |
Dodany dnia 27-10-2012 23:39 | |
sidadam U�ytkownik |
Wasi rodzice to kosmici w naszej IV RP to nie przejdzie. Bez obrazy dla taty i mamy obu stron , ale to by�by idea� |
Dodany dnia 28-10-2012 00:05 | |
Eos1993 Nowicjusz |
�ycz� powodzenia i szcz�cia . �wietnie, �e macie siebie i mo�ecie na sobie polega�. Zazdroszcz� |
Dodany dnia 28-10-2012 00:14 | |
sidadam U�ytkownik |
Eos1993 to 1% nas, kt�rzy mog� ofocjalnie egzystowa� |
Dodany dnia 28-10-2012 00:32 | |
Eos1993 Nowicjusz |
racja, niestety niewielu tak mo�e |
Dodany dnia 28-10-2012 17:45 | |
Tango Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Wida� �e fajna z Was para, a� mi�o popacze� ;D |
Dodany dnia 09-12-2012 20:42 | |
luk26wroc Nowicjusz |
Witam Was ch�opaki- Ja mam te� partnera i jeste�my ze sob� juz 3 lata, szukamy znajomych bo jest naprawd� trudno, a czasami chce si� z jakimi� znajomymi te� pogada�. My mieszkamy we wroc�awiu.Fantastycznie wygl�dacie i oby nic ju� Was nie rozdzieli�o nigdy. bardzo ch�tnie popiszemy i poznamy , je�li Wy r�wnie� chcecie. Pozdrawiam i najlepszego- |
Dodany dnia 11-12-2012 10:34 | |
sidadam napisa�/a: Wasi rodzice to kosmici w naszej IV RP to nie przejdzie. Bez obrazy dla taty i mamy obu stron , ale to by�by idea� Kuba: moze i mam to kosmitka xd, tata niestety nie �yje ale, jak zna� paw�a i wiedzia� o nas w ka�dym razie powiedzia� do mnie: bez flaszki ma nie przychodzic musze go sprawdzi� czy nadaje sie dla Ciebie |
Dodany dnia 11-12-2012 10:43 | |
Nam tez jest mi�o i dobrze dzi�kujemy za mi�e komentarze. z nowych informacji mo�emy doda�, i� w pi�tek wy��czamy telefony i b�dziemy mieli weekend totalnie dla siebie - pierwszy od d�u�szego czasu , poniewa� obaj jestesmy mocno zaj�ci. Ale w tej codziennej gonitwie zawsze znajdziemy czas na chwil� rozmowy albo wys�anie kilku sms�w: "misiu jak dzie� Tobie mija, Kocham Cie do zobaczenia w galerii zapraszam na czekolade itd." Mo�e zaprzeczamy troche temu �rodowisku, odno�nie kwestii, �e gej to zaraz jest peda�em daj�cym dupe wszystkim do oko�a xd. My jestesmy na tyle pogi�ci, �e nie widzimy nikogo poza soba, rewelacyjnie czujemy si� w swojej obecno�ci. Lubimy si� wyg�upia�, szale� - ale zawsze razem. Bo w �yciu nie jest wazne ile zarabiamy co mamy, ci�gniemy gdzie� ciagle do przodu za czym� - kariera, potem nadchodzi obudzenie i okazuj� si� i� jestesmy sami totalnie. Dlatego jestesmy w stanie zrezygnowac z niekt�rych swoich plan�w po to by by� ze sob� razem, Dlaczego? - zwi�zki na odleg�o�� si� nie udaj�, pr�dzej czy p�niej to i tak si� sko�czy, druga sprawa, �e nie mo�emy funkcjonowa� w uk�adzie widze� jak we wi�zieniu raz na dwa miesi�ce. Potrzebujemy swoich zwariowanych zachowa� �miechu i wsp�lnego p�aczu gdy jest �le. w tym roku to ju� nasza druga wigilia. |
Dodany dnia 11-12-2012 15:54 | |
seksowny Nowicjusz |
mog� wam pogratulowa� siebie , ja nie mam takiego szcz�scia..Grzegorz |
Dodany dnia 12-12-2012 14:30 | |
znajdziesz w ko�cu osobe kt�ra cie uszczesliwy |
Dodany dnia 13-12-2012 11:48 | |
cree26 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
no bardzo sie ciesze ze jestescie ze soba szczesliwi w dalszym ciagu ja ze swojej strony moge wam zyczyc jak najwiecej Milosci na codzien.U mnie minelo juz 1,5 roku jak jestem ze swoim chlopakiem.Szczesliwy jestem ze mama nas zaakceptowala i wlasciwie tez traktuje go jak swojego drugiego syna i cieszy mnie to ze bez problemu pozwala nam spac u mnie.Zycze kazdemu oczywiscie takiej Milosci i zrozumienia wsrod bliskich domownikow choc poczatki sa nie latwe i jak tak kiedys mialem o sobie dopiero powiedzialem 2 lata temu i to dla matki byl szok ale poznala kilku moich znajomych z tej orientacji i zmienila stosunek do homoseksualistow |
Przeskocz do forum: |