Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
przyjazn

Zobacz temat

Mi�o�� do kolegi
Witam znam si� z pewnym koleg� od prawie roku spotka�y nas r�ne rzeczy od mi�ych po tragedie zawsz� razem przez to przechodzilismy on jest gejem ja te� .S�k w tym �e on jest (bynajmniej by� )typowym pasywem.Ja te� wol� byc bttm ale . Wi�c byli�my najlepszymi ,,przyjaci�kami ,, xD dwie pasywe wiecie ... Sza� zakup�w kluby a� do tego miesi�ca co� si� zmieni�o nwm ale chyba co� do niego czuj� ale n co ... ale nie poci�ga mnie fizyczne ja wol� wysportowanych ch�opak�w a on to taka kluseczka.. I w�asne na ostatniej imprezie si� ca�owali�my ..Za du�o alkoholu ... Udaje �e nie pami�ta teraz on le�y w szpitalu a mi si� cchce ci�gle p�akac ... Nwm co robi� ...

Zauroczeniem czy zakochaniem (bo z mi�o�ci� to w tym przypadku nie przesadzajmy) nie da si� sterowa�, a jak ju� Ci� ono trafi, to tusza, preferencje seksualne, pryszczata cera czy krzywe z�by nie maj� wtedy wi�kszego znaczenia. Po prostu dopada Ci� i tyle. Ma�o to dziewcz�t zakochuje si� w gejach czy gej�w w heterykach, cho� wiedz�, �e nie ma to wi�kszego sensu? O zwi�zku dw�ch pasyw�w czy aktyw�w te� si� cz�sto s�yszy/czyta. Tak�e wszystko jest mo�liwe. Albo b�dziesz sta� w miejscu i z czasem si� odkochasz, bo ten stan nie trwa wiecznie, albo zrobisz krok do przodu i by� mo�e spr�bujecie by� razem (co i tak nie przes�dza, �e si� nie odkochasz). Nie ma si� czego obawia�, bo przecie� wiecie o sobie wszystko. Ale do tego trzeba dwojga, nie wiadomo co czuje i jak to sobie wyobra�a ta kluseczka Smile

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 6