KONFRONTACJA WIEDZY HETERO vs HOMO
|
|
Dodany dnia 18-11-2012 12:39 | |
Did Nowicjusz |
Witam Rzucam wyzwanie!!!! 'jestem Daria, studiuje na Warszawskim Uniwerku Medycznym i potrzebuje Waszej pomocy przy pracy licencjackiej Wystarczy �e jak najwi�cej homoseksualist�w rozwi��e w necie ankietke ( ANONIMOWA) na temat poziomu wiedzy na temat AIDS/HIV. Chc� zrobi� konfrontacj� wiedzy hetero i homoseksualist�w. Dlatego bardzo bardzo prosz� o wype�nienie i rozpowszechnianie jej gdzie si� da, aby wyniki wysz�y reprezentatywne poka�cie co wiecie Chc� udowodni� �e g�upie stereotypy s� tylko g�upimy stereotypami Tak�e serdecznie prosz� o pomoc Ankieta jest TYLKO do cel�w naukowych http://moje-ankiety.pl/respond-33159.html SERDECZNIE DZI�KUJ�! |
Dodany dnia 18-11-2012 16:54 | |
Gonzo_pl Do�wiadczony u�ytkownik |
A jakie s� stereotypy dotycz�ce wiedzy heteroseksualist�w i wiedzy homoseksualist�w? |
Dodany dnia 18-11-2012 18:03 | |
Did Nowicjusz |
osobi�cie spotykam si� z krzywdz�c� i lekkomy�ln� opinia, �e AIDS to choroba tylko homoseksualist�w, �e hetero si� nie zaka�aj�. Co za tym idzie, wiedza heteroseksualist�w zostawia wiele do �yczenia. Nie wiedz� oni o najprostszych aspektach, �e nie mo�na zakazi� si� przez poca�unek czy przez podanie r�ki.Po wynikach ankiet heteroseksualist�w mog� wysnu� takie wnioski.. Mam te� na celu" zmia�d�y�" troch� �wiatopogl�d i zwr�ci� uwag� na problem, �e warto si� jednak troch� dokszta�ci� w tak wa�nym temacie.. Tak�e serdecznie zapraszam do zmierzenia si� z ankiet� |
Przeskocz do forum: |