Kolega siostry gejem
|
|
Dodany dnia 22-08-2012 11:36 | |
RafaU95 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Witam! Mam taki problem, bardzo podoba mi si� kolega mojej siostry i on chyba jest gejem. �eby to sprawdzi� wysy�am r�ne wiadomo�ci na facebooka z podtekstem, ale on wszystko uznaje za �art, jak mog� inaczej to sprawdzi�? Acha on ma 20 lat a ja 15 tej r�nicy zbytnio nie wida�. Oczywi�cie zapytanie wprost nie wchodzi w gr� bo on wstydliwy i pewnie by zaprzeczy�. Najlepiej gdyby�cie napisali jak go z�apa� w jak�� p�apk� czy co� Edytowane przez RafaU95 dnia 22-08-2012 11:36 |
Dodany dnia 22-08-2012 13:40 | |
Wola�bym siostry nie pyta�, bo nikt z rodziny ani znajomych nie wie �e jestem gejem |
Dodany dnia 22-08-2012 14:57 | |
�wietny pomys�! wieczorem spr�buje |
Dodany dnia 22-08-2012 22:31 | |
Kurcze nie uda�o si� Za ostro zacz��em i pomy�la� �e jestem jakim� zbocze�cem ;/ A jakby� ty pogada�? Wysle ci jego nr na PW ok? |
Dodany dnia 23-08-2012 15:21 | |
12qwe4 napisa�/a: patrykwrobelski napisa�/a: Wola�bym siostry nie pyta�, bo nikt z rodziny ani znajomych nie wie �e jestem gejem Skoro nikt nie wie �e jeste� gejem, czemu nagle mia�by Tobie powiedzie�, "hej jestem gejem, podobasz mi si�"? Kto� pierwszy musi zrobi� krok. Chyba masz racj�, dzi�ki wszystkim za pomoc. Przyznam si� jemu i zobacz� co z tego wyjdzie |
Dodany dnia 27-08-2012 22:27 | |
Dobra koniec, okaza�o si� �e nie jest gejem Ale na szcz�cie to jeden z tych nielicznych heteryk�w kt�ry twierdzi �e nie ma nic do gej�w i obieca� �e nikomu nie powie Jak by� u mnie w domu i siostra wysz�a to si� dosiad�em na kanape do niego i chwile rozmawiali�my a potem tak szybko go poca�owa�em w policzek i powiedzia�em �e jestem gejem.... Jego pierwsza reakcja by�a bardzo gwa�towna bo krzykn�� ODWALI�O CI!? Potem si� uspokoi� i wysz�o �e jest hetero.... troch� szkoda :/ |
Dodany dnia 28-08-2012 00:21 | |
By�em zdesperowany No nic musze szuka� dalej, jak s� jacy� szatyni z lekkim zarostem na twarzy o nie ogolonymi nogami to pisa� gg 43031740 interesuj� mnie starsi a nie jacy� musia�owie... ale jak chcecie tylko pogada� to te� mo�ecie Acha i starsi to nie znaczy �e ludzie po 30 tak gdzie� 18-25 lat |
Dodany dnia 29-08-2012 18:14 | |
GMT Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
niez�a historia |
Przeskocz do forum: |