Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
sport

Zobacz temat

Ju� d�u�ej tak nie wytrzymam
Nie mam prawdziwych przyjaci�. Ludzie kt�rych uwa�a�em �e nimi s� maj� tak naprawd� gdzie� g��boko. Dzwoni� jak tylko potrzebuj� �eby do�o�y� do joint�w itp. Jedyna osoba z kt�r� rozmawia�em o wszystkim by�a kole�anka z bloku ale przeprowadzi�a si� na drugi koniec miasta i ju� ze sob� prawie nie rozmawiamy. Jak si� um�wimy i pogadamy o tam co w szkole to ju� nie mamy o czym rozmawia� bo nie przebywamy ze sob� w og�le. Z�o�y�em papiery do szk� do kt�rych tak naprawd� nie chce i��. Bardzie podobaj� mi si� ch�opcy cho� tego nie chce. Nie wytrzymuje ju� w domu matka ca�y czas si� kuci z ojcem i trzepia si� mnie o byle co. Cz�sto wychodz� z domu bior�c laptop i jade na dzia�k� siadam na �awce i patrze z g�ry na ca�� okolice. Ju� d�u�ej tak nie wytrzymam.

Nigdy nie my�la�em o samob�jstwie poniewa� wiem �e nie jestem do tego zdolny... nie teraz

Ja mam ochot� pope�ni� samob�jstwo, lecz z tego powodu �e nie mam nikogo do kogo m�g�bym si� przytuli� i nie tylko..
Naprawd�, ja przez to dostaje stan�w depresyjnych

Rany boskie nie r�b tego

Nie za��muj si�! Ile masz lat? s�uchaj uko�czysz szko��, pojedziesz na studia do innego wi�kszego NOWEGO miasta! i tam zaczniesz nowe �ycie! rodzice za tob� zaczn� t�skni�, poznasz nowych przyjaci� i znajdziesz sobie super ch�opaka! wytrzymaj jeszcze troche!

�atwo powiedzie�...

Dzi�ki za wsparcie.Smile

Grzesiek nie tylko Ty masz problemy ma ich wiele r�znych os�b.
to co piszesz �wiadczy �e w �yciu najtrudniej jest zy� tak jak samemu sie chce i robic to co sie czuje.
nie chcemy ci radzi� ale je�eli p�jdziesz do szko�y do kt�rej nie chcesz i�� to jest bez sensu,
co do twojej orientacji daj sobie chwile luzu nikt nie kaze Ci na si�� ju� dzi� przej�� na porz�dek dzienny �e jeste� gejem, musisz do tego dojrze� i dorosn�� i musisz sam siebie zaakceptowa�.
Musisz sam stan�� przed lustrem patrze� na swoja twarz i powiedzie�: jestem zajebistym cz�owiekiem i jestem gejem, ale przedewszystkim jestem warto�ciowym m�odym cz�owiekiem, kt�ry ma prawo do szcz�cia, kt�ry b�dzie szcz�sliwy z ch�opakiem i to nie jest nic z�ego to inni maj� z tym problem nie Ty
Pami�taj Ty musisz sam walczyc o siebie bo nikt tego za CB nie zrobi
Kto� da� Ci kiedy� najwi�kszy dar - dar �ycia, nie zmarnuj go na wzdychanie �e mog�em zrobi� tak czy tak tylko po prostu to r�b!!!!!!!!!
Ka�dy potrafi sie podda� - bo tak naj�atwiej i najlepiej si��� i narzeka� ....... ale nie ka�dy potrafi pokaza� sw�j charakter, zr�b wszystko aby by� n g�rze .................

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 11