Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
banner big kartki

Zobacz temat

jak uwazacie czy lodzk z obcym chlopakiem to zdrada i czy seks z bylym chlopakiem to zdrada
witam wszystkich daje takie pytanie bo m�j chlopak uwaza ze to normalne jestem ciekawy co wy na ten temat powiecie i pozdrawiam wszystkich

Edytowane przez rafi1477 dnia 30-01-2013 15:30
Jak dla mnie to mimo wszystko zdrada !

ja tez tak uwazam

Dla os�b kt�re s� ze soba i sie kochaj� to jest nienormalna sytuacja. My nawet nie mamy takich fantazji wolimy siebie i takie przyjemno�ci mie� tylko ze sob�. Zachowanie, takie o kt�rym m�wisz to jest podobne do zwierz�t, patrz�cych tylko na sex ale nie ma nic wsp�lnego z powaznym zwi�zkiem

pozdrawiamy Pawe�&Kuba

Nie�le ten Tw�j ch�opak Tob� manipuluje.
Uciekaj od niego jak najdalej

Zdrada, no chyba, �e obaj macie takie fantazje i obaj tego pr�bujecie.. w�wczas nie nazwa�bym tego zdrad�..

Dla jednych zdrada, dla innych nie. Nie probujcie mowic mu co ma robic i jak myslec...on tylko zapytal czy wedlug WAS to zdrada.

Pozdrawiam.

Edytowane przez teh6 dnia 30-01-2013 18:25
uwa�am, �e je�li by�oby to dla niego normalne, nie wpad�by na zadawanie takiego pytania.
wi�c ja sugeruje, by nie tkwi� w czym�, co sprawia mu dyskomfort. Bo tak to odebra�em.

teh6 napisa�/a:
Dla jednych zdrada, dla innych nie. Nie probujcie mowic mu co ma robic i jak myslec...on tylko zapytal czy wedlug WAS to zdrada.

Pozdrawiam.

Zdrada jest takim problemem, kt�ry mo�na ocenia� uniwersalnie. To, �e kto� uzna �e seks z obcym ch�opakiem zdrad� nie jest, to nie znaczy, �e zmieni� si� uniwersalne zasady moralno�ci (tak�e tej uniwersalnej, itp. niekoniecznie katolickiej) i takie wydarzenie zdrad� by� przestanie.

btw. zapyta� i odpowied� uzyska� jasn� my�l�.

Edytowane przez dobrzyk dnia 30-01-2013 18:56
Gonzo_pl napisa�/a:
uwa�am, �e je�li by�oby to dla niego normalne, nie wpad�by na zadawanie takiego pytania.
wi�c ja sugeruje, by nie tkwi� w czym�, co sprawia mu dyskomfort. Bo tak to odebra�em.

Zgadzam sie Marku. Skoro on sam nie widzi w tym problemu...to pisanie czy jest to zdrada wedlug naszej opinii jest zbedne. On sam musi zrozumiec to tak samo jak jego partner...

Ale� ja w�asnie uznaj�, Norbercie, �e rafi widzi w tym problem, bo inaczej nie zadawa�by takiego pytania, nieprawda�?

No tak tez podejrzewam Grin.

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 8