Jak spotkali�cie swoj� drug� po��wke?
|
|
Dodany dnia 17-05-2013 08:40 | |
Martin_Alpert U�ytkownik |
I jaki by� Wasz pierwszy raz? OPOWIADAJCIE |
Dodany dnia 07-07-2013 23:50 | |
Derdiedas U�ytkownik |
Pozna�em go przez neta , byli�my razem od dw�ch lat ponad. Lecz dzisiaj ze sob� zerwali�my. Niestety nie dogadywali�my si� prawie pod ka�dym wzgl�dem No ale co� �ycie. Cz�sto z jego strony by�y k��tnie o pieni�dz�. Ja mu by�em potrzebny tylko do szko�y( bo mu robi�em prace kontrolne) , by zrobi� mu komputer bo jestem w policealnej na kierunku informatyka, jak chcai� bym mu zrobi� obiad. A tak na ka�dym kroku mia� do mnie uprzedzenia w stylu: nikt ci� nie lubi,mniej zarabiam, czy cyt"Tw�j �wiat to tylko ksi��ki, �e jestem bardzo inteligentny( bo ca�e �ycie kuj�) ale m�dry �yciowo w cale albo , �e nie b�d� mia� przyajci� bo jestem sztywny, albo bo s�ucham niemieckich piosenek to jestem g�upi itd.) Uwierzcie mi bardzo go kocha�em, ale w ko�cu zrozumia�em , �e on mnie tylko wykorzystuje. No i na dodatek wyzwiska w moj� strone typu: nie...do..ek mamuta czy zje..b genetyczny) W ko�cu co� we mnie dzisiaj p�k�o..... Jest mi w tej chwili smutno , d�ugo przez niego p�aka�em ale ju� nie zamierzam......... |
Przeskocz do forum: |