Jak si� ubra� na randk� z grindr?
|
|
Dodany dnia 13-01-2017 15:06 | |
Gabrielek Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Hej, dawno z nikim si� nie spotyka�em i chyba wypad�em z wprawy. Um�wi�em si� na spotkanie z portalu randkowego i g�upio mi ale nie wiem czy ubra� si� bardziej na luzie jak na co dzie� czy bardziej elegancko, koszula mo�e marynarka? Co wy wybieracie umawiaj�c si� z kim� po raz pierwszy, jakie macie pewniaki? |
Dodany dnia 13-01-2017 22:12 | |
jupisi Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Wszystko jeszcze zale�y gdzie si� spotykacie, ale w zasadzie w takich sytuacjach ja stawiam zdecydowanie na koszule. W lecie z kr�tkim r�kawem, a gdy jest zimno, tak jak teraz, to na koszul� jeszcze sweterek. Bez krawata, bez marynarki, czyli na luzie, ale jednak nie w bluzie z kapturem. |
Dodany dnia 16-01-2017 09:53 | |
Spotykamy si� w kawiarnio/restauracji ale to nie jest nic super wykwintnego wi�c nie obowi�zuje powa�ny dress code Te� zastanawia�em si� nad koszul� w�a�nie tylko nie wiem, bia�� to troche chyba za powa�nie. Mo�e postawi� na jaki� lekki wz�r? Bo jeans to ju� chyba za lu�no co? |
Dodany dnia 16-01-2017 16:03 | |
jupisi Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Wa�ne, �eby� si� czu� dobrze Bia�ej ja bym nie zak�ada�, ale d�insowa, je�li fajna i elegancka, to do rozwa�enia Edytowane przez jupisi dnia 16-01-2017 20:21 |
Dodany dnia 17-01-2017 10:31 | |
My�la�em te� o kratce, mam bardzo fajn� ale nie chce �eby wzi�� mnie za nerda |
Dodany dnia 26-01-2017 21:57 | |
Wiercislaw Nowicjusz |
Gabrielek napisa�/a: My�la�em te� o kratce, mam bardzo fajn� ale nie chce �eby wzi�� mnie za nerda Kt�r� wybra�e�? |
Dodany dnia 27-01-2017 11:13 | |
Wiesz co, za�o�y�em koniec ko�c�w tak� niebieskaw� z bordowymi wstawkami, do tego jeansy i sk�rzane buty. Og�lnie prezentowa�o si� super. A randka hmmm niewypa� to nie to... ci�gle szukam |
Dodany dnia 29-01-2017 21:17 | |
Wiercislaw Nowicjusz |
Spokojnie na pewno jeszcze znajdziesz szcz�cie. A co do koszuli brzmi fajnie, tak bardziej na luzie ale jednak z nut� elegancji. Musz� sobie kiedy� przymierzy� takie kolory, nigdy nie mia�em jeszcze niebieskiej z bordo |
Dodany dnia 29-01-2017 23:23 | |
Oby by�o tak jak m�wisz bo czasem trac� ju� nadziej�, �e spotkam kogo� fajnego na d�u�ej. Je�li jeste� z zielonej g�ry to poleci�bym Ci sklep stacjonarny gdzie mo�na dorwa� t� koszul� ale tylko tam maj� �eby� przymierzy�. No chyba, �e nie boisz si� zam�wi� online z ich sklepu, bo ja zamawia�em od nich i zawsze koszule przychodz� super, starannie wykonane i z dobrego materia�u, trwa�ego. |
Dodany dnia 30-01-2017 12:02 | |
Wiercislaw Nowicjusz |
To zostaje mi tylko online. Podrzu� mo�e linka to poogl�dam jak m�wisz, �e s� spoko. Jak tamta niekoniecznie to mo�e co� innego sobie znajd� |
Dodany dnia 30-01-2017 13:20 | |
To moja ale og�lnie masz ca�� zak�adk� i miliard stron z koszulami https://www.denle...-5895.html |
Przeskocz do forum: |