Jak sie kontrolowac?
|
|
Dodany dnia 23-06-2013 17:46 | |
Murda Nowicjusz |
Siema. Mam tak ze jak widze swojego chlopaka to mam ochote go zgwalcic, jak juz jestesmy razem seks jest zajebisty, ale on chce tylko raz, a ja jak sie do niego przysse to nie moge sie oderwac, ciagle obciagal bym mu penisa, on nie chce wiecej razy, a jak widze to ciacho to na sam widok mi staje. Co mam zrobic z tym moim niewyzyciem? To jest frustryjace ciagle chciec a nie moc. |
Dodany dnia 24-06-2013 01:27 | |
Nathan90 Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
dla Niego... rozmowa i przedstawienie sytuacji. S�dz�, �e je�li b�dziesz szczery wobec Niego to mo�e nawet p�jdzie na to, co potrzebujesz jakby nie by�o, nie ma sensu Go zmusza�. Je�li Mu wszystko przedstawisz... a nu� si� zgodzi....? ;> |
Dodany dnia 24-06-2013 11:38 | |
Wydmuszkadariuszka Nowicjusz |
Nie polecam takiego cz�stego walonka. Ja by�em tak niewy�yty ,�e potrafi�em to robi� 5-6 razy dziennie nawet kilka razy pod rz�d. M�j partner te� , tyle ,�e on jest aktywny , a mnie czeka rekonstrukcja odbytnicy. A ten zabieg nie nale�y do najta�szych... Tak�e je�li chcesz ,�eby Tw�j odbyt si� jeszcze zamyka� przez kilka lat, to daj sobie dupie siana. |
Dodany dnia 24-06-2013 23:21 | |
Murda Nowicjusz |
A ile taki zabieg kosztuje? Bo ja mam ju� troch� taki zwiotcza�y odbyt i chcia�bym sobie co� przyci�� |
Dodany dnia 25-06-2013 00:20 | |
Conrradio Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Je�li nie pomyli�em cen i dobrze pami�tam, to kosztuje to ok. 1000 euro. Ale nie dam sobie nic przyci��. |
Przeskocz do forum: |