Jak si� do tego odnosi natura?
|
|
Dodany dnia 08-09-2013 16:31 | |
MarcinoMn Nowicjusz |
Zapraszam do dyskusji tylko tych kt�rzy chc� na ten temat porozmawia�. Jak si� odnosi natura do homosoeksualizmu? Jaki sens z perspektywy natury ma wpychanie sobie penis�w do odbyt�w przez dwuch m�czyzn? Do tych kt�rzy si� zastanwiaj� jak sobie to t�umaczycie. Jakie sa odpowiedzi na to pytanie? |
Dodany dnia 08-09-2013 18:17 | |
dobrzyk Administrator |
1. Je�li zabierasz g�os na forum, pisz zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny. 2. Natura si� nie odnosi do homoseksualizmu, bo homoseksualizm jest cz�ci� natury. 3. Sens seksu analnego jest taki sam jak sens seksu oralnego czy pochwowego - doznawanie przyjemno�ci, zbli�enie partner�w, wzmocnienie wi�zi itp. Poczytaj o masa�u prostaty - jest te� praktykowany przez m�czyzn heteroseksualnych, w zwi�zkach hetero i ma��e�stwach. Zapytaj si� tych m�czyzn, dlaczego lubi� taki rodzaj seksu. 4. Nie ka�dy homoseksualny facet uprawia seks analny. S� tacy, kt�rzy tego nie robi�. My�lenie, �e seks gejowski = seks analny jest stereotypem. |
Dodany dnia 08-09-2013 21:14 | |
MarcinoMn Nowicjusz |
Po co natura stworzy�a homoseksualist�w? Nie zwiekszaj� oni przyrostu. |
Dodany dnia 09-09-2013 21:04 | |
armyspy Nowicjusz |
@MarcinoMn - no w�a�nie. Teoretycznie, dzi�ki ogromnemu rozwoju medycyny i osi�gni�ciom z zakresu biologii i chemii, Ziemia ulega przeludnieniu. Mo�e homoseksualizm to po prostu spos�b natury na na znormalizowanie przyrostu naturalnego? Nie mam poj�cia Jedno jest pewne: homoseksualizm zawsze by� i zawsze b�dzie. @Nomel149 - niestety, zauwa�y�em to od d�u�szego czasu, administratorzy maj� nas w dupie. Pozwalaj�, by nasze codzienne sprawy, powitania, aktualno�ci miesza�y si� i znika�y w stercie tych pierdolonych �mieci. No sorry, ale inaczej si� nie da. Admin jest po prostu za leniwy, by znale�� pierwsz�-lepsz� us�ug� recaptcha. Chyba trzeba ju� powoli wynaj�� hosting. Je�li sytuacja na forum si� nie zmieni - trudno, stworz� w�asny portal. @dobrzyk - prosz�, 5 sekund szukania w wyszukiwarce: https://code.goog...pRecaptcha Edytowane przez armyspy dnia 09-09-2013 21:13 |
Dodany dnia 22-12-2013 17:17 | |
BoyGlass Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Homoseksualizm jest celowym dzia�aniem natury, aby zapobiec przeludnieniu, kiedy� wypowiada� si� psycholog na pewnym portalu informacyjnym, �e kilkana�cie tysi�cy lat temu ludzie �yli w dziczy a heteroseksualni m�czy�ni wybierali si� na zdobycie posi�ku m�czy�ni homoseksualni pilnowali ma�ych dzieci i kobiet nie ingeruj�c w po�ycie mi�dzy tymi m�czyznami a kobietami hetero. wszystko si� trzyma jednej "kupy" aby d��y� do przetrwania pokole� i niedopuszczenia do przeludnienia. |
Dodany dnia 22-12-2013 20:22 | |
BoyGlass Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Czcze nie czcze, ja jestem dumny z siebie �e jestem homoseksualist�. Nawet gdyby by�a jaka� mo�liwo�� "zmiany" nie wyrazi� bym zgody niema niczego pi�kniejszego ni� bycie gejem i kochanie si� z przystojnym menem |
Przeskocz do forum: |