Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
przyjazn

Zobacz temat

GAY
CZY WARTO BY� GEJEM?
Argumenty

Edytowane przez Napoleon224 dnia 03-01-2013 01:01
Warto byc soba.

Napoleon224 napisa�/a:
CZY WARTO BY� GEJEM?
Argumenty

Ale to chcesz sobie wybiera�, czy jak?
Czy chodzi Ci o to, by grac rol� heteryka i skrzywdzi� jak�� kobiet� i swoje w�asne dzieci nieprzemy�lanym ma�ze�stwem?
A przede wszystkim skrzywdzi� siebie?
Warto kocha� siebie i d��y� do szcz�cia.

teh6 napisa�/a:
Warto byc soba.
dobrze powiedziane

teh6 napisa�/a:
Warto byc soba.

Chyba przede wszystkim nale�y by� sob� i ze sob� �y� w zgodzie; �y� tak, aby by� szcz�liwym i potrafi� dawa� szcz�cie i mi�o�� tym, kt�rych si� kocha.
I niech ka�dy b�dzie sob� Wink

Eter666 napisa�/a:
ca�e �ycie mia�bym k�ama� siebie wszystkich znajomych udawa� gra� ? warto my geje jeste�my lepsi od innych lepiej odnajdujemy si� w pracy {mamy wy�sze stanowiska } lepiej op�acane .Mamy poszerzone horyzonty my�lowe nie jeste�my ograniczeni ,jeste�my dobrymi muzykami [aktorami ] pisarzami i tak dalej .nie warto udawa� i przezywa� swe �ycie tak jakby kto� tego chcia� to nasze �ycie nikt nie powinien nam m�wi� jak i z kim mamy �y�

Zalatw mi prace Pfft. Od 3 miesiecy jestem bezrobotnym i ciezko jest w znalezieniu pracy...xd

Zosta� rosyjskoj�zycznym poet� Pfft

Nie napisalbym wiersza w jezyku polskim, a co dopiero po rosyjsku Pfft.

�ycie to nie jest teleturniej "ID� NA CA�O��" gdzie mamy 3 bramki i wybieramy t�, kt�ra nam najbardziej pasuje (hetero, homo, bi).
Ka�dy ma swoj� "bramk�" przypisan� i nikt ani nic tego nie zmieni - chyba, �e chcemy ca�e �ycie udawa� kogo� kim na prawd� nie jeste�my.

A co do tematu pracy to zapraszam do Wielkopolski - tu dla ka�dego co� si� znajdzie Smile

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 11