Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
banner big kartki

Zobacz temat

Nie wiedzia�em gdzie to da� wi�c daje tu.
Czy jest mo�liwo�� jako� zdoby� e-mail osoby/u�ytkownika kt�ry ma tu konto si� nie loguje od d�u�szego czasu? To wa�ne, bo chcia�bym kogo� znale�� w necie mo�e lub po prostu napisa� na ten mail ale poj�cia nie mam jaki to mo�e by�. Mo�e jaki� admin mo�e to zrobi�?

Chyba za du�o by� chcia�. Ja nie chcia�bym by m�j adres e-mail by� udost�pniony komukolwiek.

Pewnie i tak nie dostan� tego maila, ale chcia�em spr�bowa� Pfft
Znam troch� tego u�ytkownika bo pisa�em z nim tu od jakiego� czasu, jednak przesta� si� nagle odzywa� i logowa� na stron� :/ Pr�bowa�em sam znale�� go jako� w necie, cho�by po nicku (bo samo imi� i okolica w kt�rej mniej wi�cej mieszka mi nic nie da, to za ma�o Pfft) to mo�e znalaz�bym go na jakim� innym forum lub cokolwiek ale nic z tych rzeczy, musi u�ywa� innych nick�w ;/ Boj� sie, �e mo�e mu sie co� sta�o...no nie wiem juz co robi�, czy czeka�, mo�e sie kiedy� odezwie czy szuka� go bezskutecznie?! :/

Takiej informacji nie dostaniesz, to oczywiste. Z drugiej strony zauwa�, �e wysy�aj�c wiadomo�� prywatn� tw�j odbiorca dostaje o niej powiadomienie na adres mailowy...

A je�li ma wy��czona opcj� powiadamiania? Lub wiadomo�ci tego typu l�duj� do Spamu? Pfft No nic, domy�la�em sie, ze nic nie zdzia�am ;(. Temat mo�na zamkn��.

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 8