DLA CIEBIE
|
|
Dodany dnia 13-02-2012 22:18 | |
Pawel19kuba23 U�ytkownik |
DO CIEBIE KOCHANIE Wiec jutro jak m�wi�e� nasze �wieto i masz racje Pami�tasz wszystko zacz�o sie od burzy i piosenki Celin Dion - My Heart Will Go On, niby nic a... a dzi� jeste�my razem i czuje sie fantastycznie. Napisa�em Dla Cb ten wiersz i go dostaniesz w realu: Pawe� Ty jeste� jak Wino - im wi�cej pij� tym chc� coraz wiecej Oczy twoje niczym r�a szlachetna twarz twoja niczym noc przepi�kna ... a.... a reszta jest Tylko Dla Ciebie Kotku sam Ci go powiem patrz�c w twoje oczy Dzi� jeste� daleko ale dla mi�o�ci to poj�cie wzgl�dne - KOCHAM CIE zapyta�e� mnie ostatnio a mo�e zostaniesz moim m�em hehe - Jasne �e odpowiem - TAK. To przy Tobie chce tylko zasypia� i sie budzic tak jak ostatnio zasn��em na twojej klacie wtulony ca�kowicie w Ciebie - dzi�kuje �e jeste�, �e wytrzymujesz z takim zwariowanym cz�owiekiem jak ja, dziekuje, �e jeste� wtedy gdy upadam i naprawiasz mi skrzyd�a abym m�g� dalej lata�, dzi�kuje, �e jeste� przy mnie wtedy gdy nikogo ju� nie ma, dzi�kuj.... KOCHAM CIE |
Dodany dnia 13-02-2012 23:08 | |
Pawel19kuba23 U�ytkownik |
Pewnie warto bo to dzi�ki niej wszystko si� zacz�o wa�ne, �e jest po naszej stronie xd Dobranoc |
Przeskocz do forum: |