Czy jestem nadal hetero?
|
|
Dodany dnia 29-01-2017 06:55 | |
LukaszNowy Nowicjusz |
Temat jest dla mnie bardzo powa�ny, wi�c prosz� o tylko pomocne odpowiedzi. Mam 30 lat ale dopiero od kilku lat przejawiam zainteresowanie stosunkiem p�ciowym z facetem. Bardzo podobaj� mi si� kobiety ale towarzysz� mi fantazje ze starszymi od siebie facetami. �eby by�o ciekawiej chc� by� pasywny. Jedyne co mnie do tej pory powstrzymywa�o to wstyd przed poni�eniem wobec drugiego m�czyzny. Od niedawna pozna�em pewnego Andrzeja, kt�ry wci�� mnie nagabuje na seks i prawd� powiedziawszy spr�buj� prze�ama� l�k, strach. Nie wiem czy to normalne �e w tym wieku moja orientacja pow�drowa�a w stron� homoseksualnych relacji. |
Dodany dnia 29-01-2017 16:59 | |
jupisi Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Ale jak Ci si� podobaj� te kobiety? Podobaj� Ci si� ich stroje, fryzury, makija�e, og�lna prezencja i figura czy cycki i cipki? Uprawiasz z nimi seks, jeste� w zwi�zku? Nic na ten temat nie piszesz, wi�c ci�ko si� odnie��. Ja te� bardzo lubi� kobiety i ich towarzystwo, wielu gej�w ma przyjaci�ki w swoim gronie, ale jednak seksualnie zaspokoi mnie tylko facet A u�wiadomi�em to sobie niewiele przed 30-tk�. |
Dodany dnia 30-01-2017 12:14 | |
LukaszNowy Nowicjusz |
U kobiet podobaj� mi si� ich cia�a. Bywam w zwi�zkach. Jest mi dobrze. Jednak coraz cz�ciej my�l� o seksie z facetami. Potrafi� sie zaspokaja� i dochodzi� my�l�c o seksie z facetem. Nie wiem co, je�li zbli�enie z facetem da mi jeszcze wi�cej satysfakcji. |
Dodany dnia 30-01-2017 14:00 | |
jupisi Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
C�, wygl�da, �e nie zwi�za�e� si� jeszcze na dobre (�lub i dzieci), a jednocze�nie poszukujesz nowych wra�e�. Mo�e nawet mo�na powiedzie�, �e ci�gnie wilka do lasu Ale jeste� w moim zdaniem w optymalnej sytuacji. Nikogo nie oszukujesz, nie ucierpi na tym �ona czy dziecko. S� faceci, kt�rzy niestety oszukuj� swoje zony ca�e �ycie. Oczywi�cie te� nie wiem co da Ci seks z facetem. Mo�e by� tak jak podejrzewasz, �e wsi�kniesz w to na dobre, ale te� dosta� cenn� wskaz�wk�, �e to jednak nie to. Jakkolwiek by by�o uwa�am, �e dobrze jest �y� w zgodzie z samym sob� i je�li faktycznie masz kogo� rozs�dnego i zaufanego na oku, chodzi Ci po g�owie, by jednak spr�bowa� seksu z m�czyzn�, to spr�buj Do niczego to nie zobowi�zuje. Edytowane przez jupisi dnia 30-01-2017 14:55 |
Przeskocz do forum: |