monspell
Nowicjusz
|
Cze�� wam Mam 16 lat, niedawno zerwa�em kontakt z moim przyjacielem (do kt�rego co� czu�em), bo okaza� si� zwyk�ym chamem. My�la�em �e co� z tego b�dzie, dawa� znaki �e jest zainteresowany, ale ja postanowi�em zerwa� kontakt bo po prostu zbrzydzi� mnie swoim zachowaniem i tym co mi zrobil. Szukam tu kogo� z kim m�g�bym si� spotka�, popisa�. Dziewczyny pisz�, �e jestem �adny, albo mi to m�wi� je�li si� poznajemy - musicie uwierzy� na s�owo, zdj�cia nie dodam gdy� by�bym sko�czony w moim miasteczku. Znaj� mnie tam prawie wszyscy bo pe�nie tam do�� nietypow� funkcje Jestem z podkarpackiego, mog� dojecha� wsz�dzie. Cz�sto bywam w Przemy�lu i Rzeszowie. Mam nadziej�, �e tu nikt na mnie nie b�dzie patrzy� jak na kogo� dziwnego, nie chc� si� ukrywa� cale �ycie i w koncu chc� by� sob� a nie udawa� kogo� kim nie jestem.
|
Mechaniczna
Pocz�tkuj�cy u�ytkownik
|
Hej, mi�o �e do nas do��czy�e� Wcale nie dziwi� Ci si�, �e jak na razie si� ukrywasz, bo ka�dy wie jaka jest w Polsce sytuacja. Ale mam nadziej�, �e znajdziesz kogo�, kto doda Ci na tyle odwagi by� m�g� wyj�� z szafy przed wszystkimi i by� w pe�ni szcz�liwy !
|