co wy na to
|
|
Dodany dnia 31-10-2012 16:06 | |
gosiasia Nowicjusz |
Witam m�j m�� dosta�a SMSa od swojego znajomego z pracy i na ko�cu by�o napisane moja sunio oczywi�cie zapyta�am od razu jego ale nie dowiedzia�am si� niczego co to mo�e oznaczac oczywi�cie opisa�am w wielkim skr�cie dzi�ki za odpowiedz |
Dodany dnia 31-10-2012 19:08 | |
gosiasia Nowicjusz |
nie wiem pyta� go jak we W�oszech i czemu si� nie odzywa a p�niej moja sunio no nie wiem czy faceci tak miedzy sob� �artuj� a ja chce mie� jasno�� co do sytuacji nic wcze�niej nie zauwa�y�am nie wiem |
Dodany dnia 31-10-2012 23:19 | |
sidadam U�ytkownik |
Geje raczej nie tytu�uj� si� Sunio przynajmniej ja bym nie chcia� |
Dodany dnia 01-11-2012 10:36 | |
gosiasia Nowicjusz |
no ja te� nie mam pomys�u o co mo�e chodzi� nie mniej jednak moja sunio raczej do kumpla tak si� nie m�wi |
Dodany dnia 01-11-2012 15:02 | |
BornToDie Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
chyba powiniene� z nim o tym pogada�, i obserwowa� reakcje: je�li b�dzie ci si� t�umaczy� i nie patrzy� na Ciebie, znaczy �e ma co� do ukrycia Niestety k�amstwo wymaga od nas wi�kszego emocjonalnego wysi�ku, ni� m�wienie prawdy - nienaturalne zachowanie. Co najlepsze trzeba pami�ta� o tym �e si� k�ama�o, wi�c warto poruszy� ten temat np za miesi�c - je�li k�ama� b�dzie pewnie si� pl�ta� w zeznaniach, dorobi jakie� inne fakty, zapomni o niekt�rych wcze�niej powiedzianych szczeg�ach. Nie wiem ja uwielbiam jak kto� mi wali �ciem�, bo umiem pozna� k�amc� i przez to lubi� podj�� gr� |
Dodany dnia 02-11-2012 09:36 | |
gosiasia Nowicjusz |
wiesz co batonik rozmawia�am tzn ja m�wi�am a on s�ucha�a i nic si� nie odezwa� i wyszed�, pr�by powr�cenia do tematu ko�czy�y si� tym samym tzn murem milczenia a ja tylko chce mie� jasno�� co do sytuacji nawet bym pretensji do niego nie mia�a wystarczy �e powie prawd� |
Dodany dnia 02-11-2012 09:59 | |
szarakus Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
A co w�a�ciwie podejrzewasz? �e jest homoseksualny? Mo�e jest biseksualny. Ci�ko po jednym smsie cokolwiek wnioskowa�. Chocia� przyznam, �e z okre�leniem "moja sunio" w�r�d heteryk�w si� nie spotka�em. W�r�d gej�w w sumie te� nie, ale w tym przypadku �atwo to sobie wyobrazi�. Jedyne co mi do g�owy przychodzi, to �e mog� tak dla jaj sobie te� pisa�. Nawet zak�adaj�c ewentualno��, �e tw�j m�� jest biseksualny to mo�e si� obawia� powiedzie� prawde. Pewnie boi si� odrzucenia, rozwodu i wielu innych nieprzyjemno�ci. |
Dodany dnia 02-11-2012 13:51 | |
stare przys�owie botanik�w m�wi "co� w wierzbach szumi" Tak na powa�nie to mia�em kiedy� tak� sytuacje, kole� si� nie przyzna� �e jest bisexem, m�wi� �e jest 100% gejem. K�ama� w �ywe oczy i w�a�nie zachowywa� si� tak jak opisa�a�. A je�li ju� rozmawia� to oczywi�cie "co� sobie ubzdura�em". Moje przeczucia i oskar�enia niestety si� sprawdzi�y i si� okaza�o �e by�em tylko "dodatkiem" do jego podw�jnego �ycia. Co najzabawniejsze do ko�ca szed� w zaparte Niestety niemile go pewnie zaskoczy�a� i dla tego wyszed�, teraz b�dzie mia� czas i u�o�y sobie jak�� dobrze strawn� bajeczk� |
Dodany dnia 02-11-2012 17:22 | |
gosiasia Nowicjusz |
dzi�ki ch�opaki za wasze punkty widzenia ja te� my�le ze co� jest na rzeczy przed tym SMS-em te� mia�am jakie� takie dziwne odczucie ale to by�o co� takiego bardzo ulotnego a ten SMS da� mi do my�lenia, je�li chodzi o odrzucenie i rozw�d to trzeba by by�o si� g��boko zastanowi� co robi� ja jestem osob� co wiele rozumie i nie oceniam ale wymagam szczero�ci a tu jej brak a ta by�a warunkiem fundamentalnym naszej relacji |
Dodany dnia 02-11-2012 17:26 | |
gosiasia Nowicjusz |
co do tego jaki jest czy bi czy homo to nie wiem podejrzewam albo jedno albo drugie bo trudno mi sobie wyobrazi� ze m�wi� do siebie w taki spos�b heterycy raczej ma�o prawdopodobne a za �art mo�na to by�o by wzi�� jak by ca�y SMS by� �artobliwym tonie a taki nie by� no ale jeszcze raz wielkie dzi�ki za odpowiedzi |
Dodany dnia 03-11-2012 01:14 | |
nie chce ci� negatywnie nastawia�, ale je�li jest bi albo homo, niestety b�dzie d��y� do kontakt�w z facetami. Co prawda b�dzie ostro�niejszy, wi�c przy pomy�lnych wiatrach niczego si� nie domy�lisz. Niestety tego typu zdrady bardziej bol�, bo nagle si� okazuje �e w og�le nie znasz osoby kt�r� kochasz. Ps: informuj nas co i jak |
Dodany dnia 03-11-2012 09:52 | |
gosiasia Nowicjusz |
no ta lampka kt�ra si� zapali�a tak szybko nie zga�nie a ju� na pewno bez konkretnych wyja�nie� na kt�re nie mam co liczy� bior�c pod uwag� wcze�niejsze pr�by dotarcia do nich, no ale czas poka�e ale czuj� �e fundamenty zaczynaj� drga� wcze�niej czy p�niej ten domek runie. Jeszce raz dzi�kuje batoniku za uwag� jak mog� si� jako� odwdzi�czy� to s�u�� pomoc� |
Przeskocz do forum: |