Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
tv

Zobacz temat

Ciekawo��
Na pocz�tku, bardzo przepraszam je�li kogo� tym uraze (absolutnie nie mam tego w zamiarze, po prostu kieruje mna czysta ciekawo��) lub pisze to nie tu gdzie trzeba.
Po prostu weszlam na pierwsze forum wskazane przez google.
Jestem dziewczyna, ot zwyk�� nastolatk�, od dawna ciekawi� mnie zwi�zki homoseseksualne,my�l� ze sama nie jestem ca�kiem zielona w temacie, mam za sob� do�wiadczenie homoseksualne, po prostu chcia�bym si� dowiedzie� jak to jest z p��ci� przeciwn�. Nie zdziwie si� je�eli nie otrzymam odpowiedzi, ale je�eli kt�ry� z pan�w m�g�by mi opowiedzie� na par� pyta� by�abym naprawd� szcz�liwa. Jeszcze raz m�wi�, ze nie mam z�ych zamiar�w, kieruj� mna czysta ciekawo��, powtarzam to bo nie chce by� �le zrozumiana. Nie mam nic do homoseksualist�w, a nawet wr�cz przeciwnie, to ludzie tacy jak wszyscy.
Mam po prostu par� pyta�:
Jak odkryliscie, ze jeste�cie homo?
Jakie by�o wasze pierwsze do�wiadczenie? (nie mam nic przeciwko szczeg�om Grin)
Jak jest teraz?
Czy w ��ku zawsze jest podzia� na stron� dominuj�c� i dominowan�? Czy jest to wymienne xD
Czy konieczne jest u�ycie jakiego� preparatu?
Narazie to wszystko,dzi�ki Smile

Co za duzo to nie zdrowoSad.
Nie no, zartowalem. Ja jestem chyba bi (pociag do obu plci). Mialem mase dziewczyn..wszystko wygladalo ok, super. Nagle zaprzyjaznilem sie z kolega, a pozniej nie wiem jakim cudem po prostu sie zauroczylem. Oczywiscie mu tego nie powiedzialem...bo trudno jest mowic takie rzeczy komus na kim Ci zalezy. A na reszte nie potrafie odpowiedziec, bo nie bylem nigdy w stosunku z mezczyzna.

Pozdrawiam, Norbert.

Caramell napisa�/a:
po prostu kieruje mna czysta ciekawo��)

Mo�e obejrzyj "Mod� na sukces"...

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 8