Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
infoteka

Zobacz temat

2 problemy.
Witam, jestem tu nowy i mam nie lada problem...

Mo�e zacznijmy od tego powa�niejszego. Chodzi o to, �e niedawno wybra�em si� na spacerek z koleg� i dwoma kole�ankami, ze wzgl�du na to, i� lubi� robi� zdj�cia i mamy �adne widoki na wsi, wyci�gn�li�my telefony w��czyli�my aparaty i rozpocz�li�my sesj� zdj�ciow�. Wiadomo, musieli�my te zdj�cia zobaczy� wi�c wchodz� do galerii, a tam zdj�cia przyrodze� pan�w (ze snapchata) jedna kole�anka wydaje mi si�, �e to zobaczy�a. Spojrza�em na ni�, ona na mnie i zamar�em. Po kr�tkiej chwili ockn��em si� i szybko wyszed�em z galerii. Boj� si�, �e ona mo�e si� domy�li�, �e jestem gejem i to rozpowiedzie�. Co mam o tym my�le�? Jestem przera�ony.

Drugi problem jest taki, �e kole�anka z klasy (bardzo brzydka), ma bardzo przystojnego i seksownego brata, kt�ry by� mo�e jest gejem i jest starszy ode mnie o 6 lat. Przyznam, �e zakocha�em si� w nim. My�la�em, czy nie powiedzie� mu o tym, ale wydaje mi si�, �e jestem za m�ody.

Nie oczekuj� od was profesjonalnych rad, ale chocia� s�owa wsparcia. Musia�em si� wygada�.

1. To, �e to tw�j aparat fotograficzny - nie znaczy, �e jeste� autorem tych zdj��.
2. Chyba zauroczy�e� si� a to nie jest zakochanie. M�ody jeste� jeszcze kilka takich bajek przerobisz w �yciu.

Przeskocz do forum:

U�ytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 12073

Aktualnie zarejestrowanych online (0) :

Go�ci: 4