moja historia
|
|
Dodany dnia 27-01-2013 22:16 | |
McFarmer U�ytkownik |
kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w Ale twoje problemy z ekino jednak potrafi� uszcz�liwia� ludzi |
Dodany dnia 27-01-2013 22:16 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w nie ma kinomaniaka to przeszli na e kino . Wykupili premium i ludzie z free mog� popatrze� na reklamy . A w dodatku jest niedziela. Jest te� druga strona b�dziesz ze mn� Tato jak Synku ? Ale tatu� na ekino ma ju� konto i posegregowane ulubione filmy |
Dodany dnia 27-01-2013 22:19 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w nie ma kinomaniaka to przeszli na e kino . Wykupili premium i ludzie z free mog� popatrze� na reklamy . A w dodatku jest niedziela. Jest te� druga strona b�dziesz ze mn� Tato jak Synku ? Ale tatu� na ekino ma ju� konto i posegregowane ulubione filmy I dobrze , �e Ci nie dzia�a Z nami b�dzie lepiej, gor�cej a� pieprzony �nieg si� stopi nooo dobra to zarzucaj jaki� fajny temat bo w przeciwnym razie tata p�jdzie spa� )) |
Dodany dnia 27-01-2013 22:21 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w nie ma kinomaniaka to przeszli na e kino . Wykupili premium i ludzie z free mog� popatrze� na reklamy . A w dodatku jest niedziela. Jest te� druga strona b�dziesz ze mn� Tato jak Synku ? Ale tatu� na ekino ma ju� konto i posegregowane ulubione filmy I dobrze , �e Ci nie dzia�a Z nami b�dzie lepiej, gor�cej a� pieprzony �nieg si� stopi nooo dobra to zarzucaj jaki� fajny temat bo w przeciwnym razie tata p�jdzie spa� )) Sam niech Tatko wybierze , nie mam poj�cia hahahah,no Synu kiedy si� o�enisz ? : |
Dodany dnia 27-01-2013 22:23 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: McFarmer napisa�/a: A mo�e zamiast si� poci� mo�na pobra� z innych �r�de� film - czasami warto i�� na skr�ty ale dzisiaj si� poc� na tym ekino,zazwyczaj jest bez problem�w nie ma kinomaniaka to przeszli na e kino . Wykupili premium i ludzie z free mog� popatrze� na reklamy . A w dodatku jest niedziela. Jest te� druga strona b�dziesz ze mn� Tato jak Synku ? Ale tatu� na ekino ma ju� konto i posegregowane ulubione filmy I dobrze , �e Ci nie dzia�a Z nami b�dzie lepiej, gor�cej a� pieprzony �nieg si� stopi nooo dobra to zarzucaj jaki� fajny temat bo w przeciwnym razie tata p�jdzie spa� )) Sam niech Tatko wybierze , nie mam poj�cia hahahah,no Synu kiedy si� o�enisz ? : nigdy, chyba �e mi pozwolisz W jaki spos�b odkry�e�, �e �w. Miko�aj nie istnieje? hhaha,a wybrank� serca to Ty ju� masz m�j Synu ? |
Dodany dnia 27-01-2013 22:27 | |
kenzo35 U�ytkownik |
no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? |
Dodany dnia 27-01-2013 22:31 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? oj Tato a ja widzia�em jak na si�owni taki Pan Ci� dotkn�� po ty�ku kilka razy ciekawe co na to mama jak zapytam j� ??? hhahahah,ojjj Synu kochany to by�y takie wyg�upy z koleg� ,nie m�w mamusi bo znowu powie,�e "ten ojciec g�upieje na stare lata " i niepotrzebnie b�dzie si� denerwowa�a bidulka )) |
Dodany dnia 27-01-2013 22:33 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? oj Tato a ja widzia�em jak na si�owni taki Pan Ci� dotkn�� po ty�ku kilka razy ciekawe co na to mama jak zapytam j� ??? hhahahah,ojjj Synu kochany to by�y takie wyg�upy z koleg� ,nie m�w mamusi bo znowu powie,�e "ten ojciec g�upieje na stare lata " i niepotrzebnie b�dzie si� denerwowa�a bidulka )) no to nic nie m�wimy mamusi. Wyg�upy Tato ??? prosz�, Ci� widzia�em takie rzeczy we filmach w internecie ... Synku !!! W "jakich" filmach he ????? |
Dodany dnia 27-01-2013 22:35 | |
kenzo35 U�ytkownik |
Edek96 napisa�/a: Nie �atwiej Wam b�dzie na PW ?? do ��ka marsz !! |
Dodany dnia 27-01-2013 22:37 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? oj Tato a ja widzia�em jak na si�owni taki Pan Ci� dotkn�� po ty�ku kilka razy ciekawe co na to mama jak zapytam j� ??? hhahahah,ojjj Synu kochany to by�y takie wyg�upy z koleg� ,nie m�w mamusi bo znowu powie,�e "ten ojciec g�upieje na stare lata " i niepotrzebnie b�dzie si� denerwowa�a bidulka )) no to nic nie m�wimy mamusi. Wyg�upy Tato ??? prosz�, Ci� widzia�em takie rzeczy we filmach w internecie ... Synku !!! W "jakich" filmach he ????? Ups ! a takie, kt�re trzymasz tam gdzie nie wolno zagl�da� ale czego� szuka�em i przypadkiem wszystko tak wysz�o wi�c reszt� cz�ci zobaczy�em w internecie. ojjj Synku te filmy to takie wyg�upy hahaha ,tatu� znalaz� je jak poszed� �mieci wyrzuca� i by� ciekawy co jest na tych DVD |
Dodany dnia 27-01-2013 22:38 | |
kenzo35 U�ytkownik |
Edek96 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: Edek96 napisa�/a: Nie �atwiej Wam b�dzie na PW ?? do ��ka marsz !! Przepraszam.. to powa�na rozmowa Syna z ojcem |
Dodany dnia 27-01-2013 22:42 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? oj Tato a ja widzia�em jak na si�owni taki Pan Ci� dotkn�� po ty�ku kilka razy ciekawe co na to mama jak zapytam j� ??? hhahahah,ojjj Synu kochany to by�y takie wyg�upy z koleg� ,nie m�w mamusi bo znowu powie,�e "ten ojciec g�upieje na stare lata " i niepotrzebnie b�dzie si� denerwowa�a bidulka )) no to nic nie m�wimy mamusi. Wyg�upy Tato ??? prosz�, Ci� widzia�em takie rzeczy we filmach w internecie ... Synku !!! W "jakich" filmach he ????? Ups ! a takie, kt�re trzymasz tam gdzie nie wolno zagl�da� ale czego� szuka�em i przypadkiem wszystko tak wysz�o wi�c reszt� cz�ci zobaczy�em w internecie. ojjj Synku te filmy to takie wyg�upy hahaha ,tatu� znalaz� je jak poszed� �mieci wyrzuca� i by� ciekawy co jest na tych DVD No niech bedzie a w pokoju jak zamykasz drzwi i mamy nie ma,to te� wyg�upy ??? ojjj Synu przecie� tata musi mie� odrobin� prywatno�ci,to zupe�nie naturalne,�e je zamykam,a Ty co robisz,te� zamykasz wieczorem |
Dodany dnia 27-01-2013 22:45 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: no,no,no bo wiesz my tak z mam� rozmawiali kiedy�,�e nie chodzisz co� z dziewczynami,wszystko w porz�dku Synku ? oj Tato a ja widzia�em jak na si�owni taki Pan Ci� dotkn�� po ty�ku kilka razy ciekawe co na to mama jak zapytam j� ??? hhahahah,ojjj Synu kochany to by�y takie wyg�upy z koleg� ,nie m�w mamusi bo znowu powie,�e "ten ojciec g�upieje na stare lata " i niepotrzebnie b�dzie si� denerwowa�a bidulka )) no to nic nie m�wimy mamusi. Wyg�upy Tato ??? prosz�, Ci� widzia�em takie rzeczy we filmach w internecie ... Synku !!! W "jakich" filmach he ????? Ups ! a takie, kt�re trzymasz tam gdzie nie wolno zagl�da� ale czego� szuka�em i przypadkiem wszystko tak wysz�o wi�c reszt� cz�ci zobaczy�em w internecie. ojjj Synku te filmy to takie wyg�upy hahaha ,tatu� znalaz� je jak poszed� �mieci wyrzuca� i by� ciekawy co jest na tych DVD No niech bedzie a w pokoju jak zamykasz drzwi i mamy nie ma,to te� wyg�upy ??? �eby mnie Twoje stukoty nie budzi�y i te dziwne ha�asy ojjj Synu przecie� tata musi mie� odrobin� prywatno�ci,to zupe�nie naturalne,�e je zamykam,a Ty co robisz,te� zamykasz wieczorem ojjj wiesz jak to jest gdy tata wypije za du�o wina |
Dodany dnia 27-01-2013 22:48 | |
kenzo35 U�ytkownik |
"dziwne d�wi�ki" to te cholerne kuny ! Ci�gle biegaj� wieczorami i robi� tyle ha�asu,nie martw si� Synu ...tatu� co� zadzia�a w tej sprawie... |
Dodany dnia 27-01-2013 22:50 | |
kenzo35 U�ytkownik |
no wiesz jak to jest ...koledzy z si�ki lubi� si� pochwali� muskulatur�... |
Dodany dnia 27-01-2013 22:54 | |
kenzo35 U�ytkownik |
bo mama wie,�e mam �wira na punkcie si�owni ,nie chce ju� z tym walczy� |
Dodany dnia 27-01-2013 22:56 | |
kenzo35 U�ytkownik |
ale dzi�ki temu mamusia czuje si� bezpieczna gdy razem ,noc� idziemy przez park ... |
Dodany dnia 27-01-2013 22:59 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: bo mama wie,�e mam �wira na punkcie si�owni ,nie chce ju� z tym walczy� hahhaah tak , tak Tatko du�o by tu wymienia� Synku licz si� ze s�owami ,rozmawiasz ze swoim ojcem ,troch� szacunku i prosz� bez sarkazm�w! Bo ni edam Ci kasy na te nowe diesle o kt�re tak prosi�e� ostatnio ... |
Dodany dnia 27-01-2013 23:02 | |
kenzo35 U�ytkownik |
koledzy g�upoty opowiadaj�,no wraca�em z kumplem z si�ki... |
Dodany dnia 27-01-2013 23:03 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: bo mama wie,�e mam �wira na punkcie si�owni ,nie chce ju� z tym walczy� hahhaah tak , tak Tatko du�o by tu wymienia� Synku licz si� ze s�owami ,rozmawiasz ze swoim ojcem ,troch� szacunku i prosz� bez sarkazm�w! Bo ni edam Ci kasy na te nowe diesle o kt�re tak prosi�e� ostatnio ... No dobrze ju� b�d� grzeczny . A przeczytasz mi bajk� jak zastrzelili bambiego w lesie ??? nooo tak rozpierdolili go w mak !!! |
Przeskocz do forum: |