moja historia
|
|
Dodany dnia 27-01-2013 23:05 | |
kenzo35 U�ytkownik |
Tw�j ojciec musi by� silny �eby kurwa ud�wign�� ten ci�ar jaki ma na g�owie.....matka i Ty synku |
Dodany dnia 27-01-2013 23:06 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: bo mama wie,�e mam �wira na punkcie si�owni ,nie chce ju� z tym walczy� hahhaah tak , tak Tatko du�o by tu wymienia� Synku licz si� ze s�owami ,rozmawiasz ze swoim ojcem ,troch� szacunku i prosz� bez sarkazm�w! Bo ni edam Ci kasy na te nowe diesle o kt�re tak prosi�e� ostatnio ... No dobrze ju� b�d� grzeczny . A przeczytasz mi bajk� jak zastrzelili bambiego w lesie ??? nooo tak rozpierdolili go w mak !!! Uwielbiam takie zako�czenia m�j Ch�opak ! |
Dodany dnia 27-01-2013 23:09 | |
kenzo35 U�ytkownik |
ok Synku ,bardzo fajnie nam si� gada,ale tatu� musi i�� jutro do pracy,kt�rej nienawidzi,wi�c trzeba si� wyspa� zreszt� Ty te� jutro do szko�y idziesz |
Dodany dnia 27-01-2013 23:14 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: ok Synku ,bardzo fajnie nam si� gada,ale tatu� musi i�� jutro do pracy,kt�rej nienawidzi,wi�c trzeba si� wyspa� zreszt� Ty te� jutro do szko�y idziesz Przecie� kurwa sko�czy�em szko�� ! Odpocznij Ojcze sen dobrze Ci zrobi i si� nie t�ucz zbytnio . Narka ziom kurwa ,ale uczy� si� trzeba dalej Synu ! Jeansy Armaniego to syf Synku,naprawd� ,wiesz,�e tatu� zna si� na modzie ,kupi� Ci te Diesle |
Dodany dnia 27-01-2013 23:19 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: Synek te� si� zna ! PepeJeans London te� zajebiste ale od biedy diesle czekam. No dobra poucz� si� kiedy� ... Bu�ka na noc !wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: ok Synku ,bardzo fajnie nam si� gada,ale tatu� musi i�� jutro do pracy,kt�rej nienawidzi,wi�c trzeba si� wyspa� zreszt� Ty te� jutro do szko�y idziesz Przecie� kurwa sko�czy�em szko�� ! Odpocznij Ojcze sen dobrze Ci zrobi i si� nie t�ucz zbytnio . Narka ziom kurwa ,ale uczy� si� trzeba dalej Synu ! Jeansy Armaniego to syf Synku,naprawd� ,wiesz,�e tatu� zna si� na modzie ,kupi� Ci te Diesle moja krew !!! ) Synku masz twarz modela,pomy�l o modelingu ,wzrost te� jest ok i widz� ,�e szczup�y jeste�,a tam te� to jest atut |
Dodany dnia 27-01-2013 23:21 | |
kenzo35 U�ytkownik |
"twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu |
Dodany dnia 27-01-2013 23:26 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia |
Dodany dnia 27-01-2013 23:27 | |
kenzo35 U�ytkownik |
ok uciekam !!! bez odbioru Synku |
Dodany dnia 28-01-2013 00:47 | |
McFarmer U�ytkownik |
Po przeczytaniu ca�ego dialogu trzeba Wam przyzna� �e nominacje do OSKARA macie w r�ku za najlepszy dramat rodzinny Mam nadziej�, �e nie poprzestaniecie na jednym odcinku ... |
Dodany dnia 28-01-2013 13:46 | |
Niereformowalny Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
A mnie tylko ciekawi kiedy w tych dialogach pojawi si� posta� matki. A czytaj�c to na pocz�tku to my�la�em, �e zamieni� si� w kostk� cukru. |
Dodany dnia 28-01-2013 15:42 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! |
Dodany dnia 28-01-2013 17:40 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy |
Dodany dnia 28-01-2013 18:14 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: [quote]wro338 napisa�/a: [quote]kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie [/quote SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy ju� nie mog� si� doczeka� XXX ! ja sponsoruje sezon 1[/quot Kurwa...pobijemy "Titanica" "Foresta Gump-a " "Philadelphie" ,podbijemy �wiat !!!!!!!! "And the Oskar goes to..... " |
Dodany dnia 28-01-2013 18:31 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: [quote]wro338 napisa�/a: [quote]kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie [/quote SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy ju� nie mog� si� doczeka� XXX ! ja sponsoruje sezon 1[/quot Kurwa...pobijemy "Titanica" "Foresta Gump-a " "Philadelphie" ,podbijemy �wiat !!!!!!!! "And the Oskar goes to..... " pfff przy naszej produkcji tytu�y ,kt�re wymieni�e� to niskobud�etowe badziewia kiedy ruszaj� zdj�cia ???? a jak !!! ruszaj� jak tylko wr�c� z ... si�ki hehhe ojciec musi teraz szczeg�lnie dba� o wygl�d ,nie ma lipy ) |
Dodany dnia 28-01-2013 18:38 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: [quote]wro338 napisa�/a: [quote]kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie [/quote SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy ju� nie mog� si� doczeka� XXX ! ja sponsoruje sezon 1[/quot Kurwa...pobijemy "Titanica" "Foresta Gump-a " "Philadelphie" ,podbijemy �wiat !!!!!!!! "And the Oskar goes to..... " pfff przy naszej produkcji tytu�y ,kt�re wymieni�e� to niskobud�etowe badziewia kiedy ruszaj� zdj�cia ???? a jak !!! ruszaj� jak tylko wr�c� z ... si�ki hehhe ojciec musi teraz szczeg�lnie dba� o wygl�d ,nie ma lipy ) i znowu ta si�ownia . Ale c� wykonanie b�dzie w HD wi�c musisz poprawi� swoje mizerne cia�ko no trzeba ,trzeba Synu w HD nic nie oszukasz |
Dodany dnia 28-01-2013 18:41 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: [quote]wro338 napisa�/a: [quote]kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie [/quote SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy ju� nie mog� si� doczeka� XXX ! ja sponsoruje sezon 1[/quot Kurwa...pobijemy "Titanica" "Foresta Gump-a " "Philadelphie" ,podbijemy �wiat !!!!!!!! "And the Oskar goes to..... " pfff przy naszej produkcji tytu�y ,kt�re wymieni�e� to niskobud�etowe badziewia kiedy ruszaj� zdj�cia ???? a jak !!! ruszaj� jak tylko wr�c� z ... si�ki hehhe ojciec musi teraz szczeg�lnie dba� o wygl�d ,nie ma lipy ) i znowu ta si�ownia . Ale c� wykonanie b�dzie w HD wi�c musisz poprawi� swoje mizerne cia�ko no trzeba ,trzeba Synu w HD nic nie oszukasz Nic a nic, id� i zbuduj klat� niczym Zeus spoko,ju� taka jest hehheh tylko j� posmarujemy bronzerem ,�eby �wieci�a i by�a jak z br�zu !!! |
Dodany dnia 28-01-2013 18:44 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: [quote]wro338 napisa�/a: [quote]kenzo35 napisa�/a: "twarz modela" = bardzo ciekawa twarz,masz to po ojcu wszystko co najlepsze po Ojcu , model musi mie� ko�� policzkow� a nie jap� jak ksi�yc w pe�ni ale to nie moja wina ,�e w zimmie si� tyle je a jak !!! na zdj�ciu widz� mocno ko�ci policzkowe i szczen� masz kurde jak z reklamy maszynek do golenia Tato bo si� rumieni� . Id� wypoczywaj , jak Ci� szef zobaczy niewyspanego to na diesle nie b�dzie [/quote SYNU...JESTE�MY S�AWNI !!!!!!!!!!!!!!! Tato ca�y dzie� czeka�em na t� chwil� �eby napisa� teraz czas na ekranizacj� tylko znajdziemy sponsora,w�tki z serii "xxx" te� b�d� PONI�EJ PODAJ� NR KONTA: 1365 4889 9888 3288 0000 8732 z g�ry dzi�kujemy !!!! ps.ka�da z�ot�wka si� liczy ju� nie mog� si� doczeka� XXX ! ja sponsoruje sezon 1[/quot Kurwa...pobijemy "Titanica" "Foresta Gump-a " "Philadelphie" ,podbijemy �wiat !!!!!!!! "And the Oskar goes to..... " pfff przy naszej produkcji tytu�y ,kt�re wymieni�e� to niskobud�etowe badziewia kiedy ruszaj� zdj�cia ???? a jak !!! ruszaj� jak tylko wr�c� z ... si�ki hehhe ojciec musi teraz szczeg�lnie dba� o wygl�d ,nie ma lipy ) i znowu ta si�ownia . Ale c� wykonanie b�dzie w HD wi�c musisz poprawi� swoje mizerne cia�ko no trzeba ,trzeba Synu w HD nic nie oszukasz Nic a nic, id� i zbuduj klat� niczym Zeus spoko,ju� taka jest hehheh tylko j� posmarujemy bronzerem ,�eby �wieci�a i by�a jak z br�zu !!! ma by� jak ze Spartacusa wol� by� jak Leonnidas w "300" |
Dodany dnia 28-01-2013 18:45 | |
kenzo35 U�ytkownik |
spadam ,spadam .... a TY my�l nad scenariuszem Synku |
Dodany dnia 28-01-2013 20:50 | |
McFarmer U�ytkownik |
To ja si� dorzuc� do tego waszego HD, a �eby by�o realistyczniej to podbije stawk� do 3D |
Dodany dnia 28-01-2013 21:07 | |
kenzo35 U�ytkownik |
wro338 napisa�/a: Edek96 napisa�/a: wro338 napisa�/a: Edek96 napisa�/a: wro338 napisa�/a: kenzo35 napisa�/a: spadam ,spadam .... a TY my�l nad scenariuszem Synku Dobrze Tatku bedzi� kipia�o krwi� i sexem Sadomasochista ! Edek bez takich mi tu P Noo coo Opr�cz krwi to pewnie b�d� jeszcze: bicze, kajdanki itp. hahah scenariusz nie przewiduje takich scen ale reszta to tajemnica. Wy�l� Ci promo sezonu pierwszego wr�ci�em....strasznie zmarnowany,a jeszcze musia�em od�nie�a�....pierdolona zima ;/ jedno jest pewne drodzy "gejowicze" nasz film b�dzie BARDZO HOT !!!! |
Przeskocz do forum: |