Pomoc psychologiczna
|
|
Dodany dnia 11-03-2013 15:58 | |
psycholog Nowicjusz |
Czasem sytuacja, w kt�rej cz�owiek si� znajdzie, jest tak trudna, �e wydaje si� bez wyj�cia. Co wtedy? Znajomi pomog�, ale nie zawsze s�, a jak nawet s�, to nie zawsze potrafi�; czasem nawet pogorsz� sytuacj�. B�l po stracie jest nieraz nie do zniesienia. Problemy w zwi�zku z partnerem, brak akceptacji rodziny, depresja... To prawda, �e samemu te� mo�na z tego wyj��, ale po jakim czasie? Nieraz taki stan trwa latami. Warto czeka� i cierpie�? Psycholog potrafi spojrze� na problem z boku i pokaza� go tak, �e zobaczy si� rozwi�zanie i stanie na nogach szybciej. Wr�ci do pe�ni �ycia. Psycholog te� cz�owiek i z tego co wiem, czasem niekt�rym, cho� powinni, trudno odci�� si� od w�asnych przekona� i pogl�d�w. Jestem psychologiem pracuj�cym na G�rnym �l�sku i mam do�wiadczenie w pracy z osobami homoseksualnymi. A jakie Wy macie do�wiadczenia z psychologami? Aleksandra ([email protected]) (w�tek uzgodniony z moderatorami Edytowane przez psycholog dnia 11-03-2013 16:00 |
Dodany dnia 11-03-2013 20:56 | |
niebyme U�ytkownik |
z�e |
Dodany dnia 31-08-2015 08:13 | |
gejniusz Pocz�tkuj�cy u�ytkownik |
Zale�y na kogo si� trafi. Ja sam zwykle na pocz�tku m�wi�, jak te sprawy u mnie wygl�daj� i obserwuj� reakcj�. Jak jest negatywna, to po jednej wizycie odpuszczam, raz nawet wyszed�em w trakcie, bo psycholog zacz�� mnie wyzywa�. Obecnie jednak chodz� na terapi� do pracowni psychorozwoju w Warszawie, gdzie nie maj� uprzedze�, a w ka�dym razie m�j terapeuta ich nie ma i traktuje mnie jak normalnego cz�owieka. Tu jest do nich kontakt: http://psychotera...elczyk.pl/ Mo�e kto� potrzebuje pomocy, to polecam. Edytowane przez gejniusz dnia 31-08-2015 12:19 |
Przeskocz do forum: |