Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
sport

Zobacz temat

Witam ;))
Witajcie, jestem studentem Informatyki w Gliwicach Wink
Cóż, nie będę owijał w bawełnę i zacznę wprost. Zarejestrowałem się tutaj by poznać ludzi chętnych na niezłe wrażenia.
Jestem fascynatem łaskotek, bondage, bdsm i wszystkich pokrewnych dziedzin. Marze, żeby znaleźć kogoś kto by mnie zdominował, związał i sprawił, że będę czuł się przyjemnie.
Na co dzień, bawię się z komputerem, tworząc różne fotomontaże, czy proste programiki. Lubię książki sensacyjne i wiele różnych rodzajów muzyki. Pogrywam sobie na kilku instrumentach, ale amatorsko.

Jeśli kogoś zaciekawiłem, albo ktoś ma podobne zainteresowania to zapraszam na pw. Ja ze swojej strony postaram się być jak najaktywniejszy na forum Wink

pozdrawiam
Maguś

Oy to nie wiem czy kogos znajdziesz, bo tutejszym forumowiczem raczej nie chodzi "o niezłe wrazenia". Ale i tak witamy i powodzenia Wink

Hello ^^

Aussies: Dislike being mistaken for Pommies (Brits) when abroad. Canadians: wow gold Are rather indignant about being mistaken for Americans when runescape cheap gold abroad. Americans: Encourage being mistaken for Canadians when abroad. rift plat Brits: Can't possibly be mistaken for anyone eWhen buying swtor guide World of Warcraft accounts, always remember that buying WoW swtor gold accounts would entail greater responsibilities on your part. wow swtor credit account should be maintained and constantly checked every now buy wow gold and then. It is not enough for you to buy swtor credits play the game, you should always aim to score buy runescape gold points and boost power level of the account. In other words, you have to consistently do good in playing the game.Be assured that buying WoW accounts at reliable retailers like BuyMMOAccounts.com could be a safe, secured and very much certain transaction. In the past, several complaints about original WoW account owners surfacing to reclaim accounts.

Przeskocz do forum:

Użytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 6337

Aktualnie zarejestrowanych online (42) :

Gości: 4