Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
zakaz

Zobacz temat

Siema wszystkim :)
Nazywam się Alan, mam 18 lat, w tym roku idę do klasy maturalnej, aspiruję na ASP w Łodzi. Do tej pory ukrywam się ze sobą (co troche się niestety kłóci z moimi przekonaniami) , ale mam nadzieję, iż się przemogę i poznam nowych ludzi nadających na tych samych falach Grin Jestem dość skryty, ale staram się otwierać z moją barwną osobowością i charakterem. Smile

cześć alan witaj wśród nas Wink

Siema Wink

ASP też miałem początkowo takie plany. niestety wszystko wywróciło sie nie tak jak miało byc i wylądowałem na kierunku który jest zupełnym przeciwieństwem....w kazdym razie CześćSmile

Hej Wink

SIEMKA JEŚLI CHCESZ ZOBACZYĆ MOJE NAGIE SEXI ZDIĘCIA KUP MI PROSZĘ DOŁADOWANIE NA FON ZA 5zł A OTRZYMASZ 5 EROTYCZNYCH ZDJĘĆ IM WYŻSZE DOŁADOWANIE TYM WIĘCEJ ZDJĘĆ:* PRZY DOŁADOWANIU ZA 25ZL 2 FILMIKI GRATIS:*

doładowania prosze kupować do sieci T-Mobile a kody aktywujące na adres e-mail gepart0@interia.pl na adres z którego otrzymam cyfry do aktywacji zostana wysłane zdjęcia i filmy:*:*:*:* w razie dłuższej znajomości umówimy sie na Skajpa:*:*

jak to wszystko dziala na tym portalu?

Witaj Wink

The only sense that is common in the wow gold long run is the sense of change. ffxiv gil We instinctively avoid it. The only time swtor power leveling to be positive is when you are swtor credits positive you are wrong. The organization of buy wow gold any program reflects the organization of the world of warcraft gold people who developed iHow to Make a blog Telemarketer Go Away 1. If they want runescape gold to loan you money, tell them you cheap swtor gold just filed for bankruptcy and you could sure use some money. Ask, "How long can I keep it? Do I have to ever pay it back, or is it like the other money I borrowed before

Przeskocz do forum:

Użytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 6337

Aktualnie zarejestrowanych online (42) :

Gości: 1