|
Hejka :)
|
|
| Dodany dnia 30-07-2011 21:41 | |
StellaPersefona |
Hej wszystkim ;]! Nazywam się Paulina i mam 19 lat. Postanowiłam się zarejestrować na tym forum, bo podoba mi się to, że wszyscy są tu otwarci ^^. Dajecie super przykład innym ludziom. Ja na codzień widzę tylko nietolerancję i słyszę tylko obrażanie innych (zwłaszcza biorąc pod uwagę poglądy mojej mamy). Jestem pewna, że bardzo mi się tu spodoba .Pozdrawiam wszystkich xD. Pokój i wolność . |
| Dodany dnia 07-08-2011 21:09 | |
AkFa |
Paulina to super że mimo iż na co dzień spotykasz się z nietolerancją, nadal potrafisz myśleć samodzielnie i szukasz otwartości i tolerancji. Nie wyobrażam sobie jak musi ci być ciężko. Zastanawiam się jednak jak sobie z tym radzisz na co dzień? |
| Dodany dnia 09-08-2011 22:13 | |
StellaPersefona |
Dzieki za powitanie mnie ludziska ^^. Odpowiadajac na Twoje pytanie AkFa... Jakos musze sobie radzic. Zreszta na szczescie moi najblizsi przyjaciele sie ze mna zgadzaja :]. Troche gorzej jest z niektorymi znajomymi albo z moja mama. Ja jednak nie boje sie miec inne zdanie na jakis temat niz tzw. "wiekszosc". Wole byc soba i sie wyrozniac, niz zgadzac sie z innymi i byc rozdarta w srodku . Przynajmniej takie jest moje zdanie xD. |
| Dodany dnia 09-08-2011 22:48 | |
AkFa |
Szkoda że nie wielu ma podobne nastawienie do ciebie. Ja sama non-stop walczę o prawo do własnej opinii i już od bardzo dawna nie przejmuję się gdy ludzie się śmieją, drwią czy dokuczają mi. Wśród moich znajomych wszyscy wiedza czym się zajmuje i jakie książki pisze. Muszą się z tym pogodzić bo ze mną nie ma dyskusji jeśli chodzi o moje przekonania. Wydaje mi się nawet że moje niezachwiana postawa zmusiła co poniektórych do zmiany zdania albo już przynajmniej do przemyślenia sobie tego i owego. Zawsze to jakiś postęp. Zastanawiam się tylko jak ludzie jednym tchem mogą upierać się że są tacy 'normalni' i 'inteligentni' a głupoty gadać i popierać je idiotyzmem. No ale cóź ... życie. ![]() |
| Dodany dnia 12-08-2011 16:38 | |
StellaPersefona |
Coz, niektorzy ludzie mysla sobie, ze sa idealni i non stop obrazaja innych, choc tak naprawde wcale nie sa tacy nieskazitelni, jak im sie moze wydawac. A czym sie zajmujesz i jakie ksiazki piszesz ;D? A i mam pytanie... czy jestes hetero ;>? Sorki, jesli pytania, ktore zadaje sa zbyt osobiste, czy cos . |
| Dodany dnia 05-02-2012 10:14 | |
demontop |
Lets face it. Fraudulent Internet purchases is rampant, it is wow gold worse for non-tangible items and in total chaos for buy swtor credits online game virtual item and ccount sales. To assume runescape money that there is not an abundance of scammers hacking blog paypal accounts and trolling the Internet looking for their buy wow gold prey would be a catastrophic error. We use cheap wow gold PayPal exclusively as our payment gateway. They are safe, rift platinum secure and cheaper to use than commercial bank wow swtor game account to accept credit cards. Sellers for the most runescape gold part can feel safe because of Paypals Seller Protection policy. The problem for us as virtual / non-tangible item sellers is that we are NOT covered by this protection policy because we are not shipping an item and cannot provide proof of shipping. We are 100 of potential fraud. |
| Dodany dnia 05-02-2012 11:52 | |
soxik15 |
no hej ![]() |
| Dodany dnia 18-02-2012 07:03 | |
demontop |
Are the pilots flying blind? One day at wow gold a busy airport, the passengers on a buy swtor credits commercial airliner are seated waiting for the eq plat pilot to show up so they can swtor credits get under way. The pilot and copilot rift power level finally appear in the rear of the runescape gold plane and begin walking up toHow did cheap wow gold the aliens hurt the farmer?A visitor from rift gold Holland was chatting with his American friend buy wow gold and was jokingly explaining about the red, white and blue in the Netherlands flag. "Our flag symbolizes our taxes," he said. "We get red when we talk about them, white when we get our tax bill |
| Przeskocz do forum: |