|
Heeeejkaaaaa!!!! :-P
|
|
| Dodany dnia 12-08-2011 02:17 | |
Romeo777 |
Skoro się wszyscy witacie: siemanecko ludziska!!! Co tam??? Gdzie tam??? Co sie dzieje??? Ludzie, dajcie wódki bo trzeżwieję!!! Jeny!!! co ja tu robię??? Niewiem, jak się tu znalazlem... zalogowalem... Niewiem.. Ale skoro już tu jestem to sobie pomyślalem ze może nowych ludzi poznam??? Będzie z kim wyjść do klubu, na browara, na fajeczkę... Może coś się z tego urodzi??? Hehehe!!! u nas trochę z tym rodzeniem ciężko, OKs... spylam nie zawracam gitaryyyyyy... Jakby co to wiecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaaaaa... No to jeszcze buzial dla wszystkich: :-* :-* :-* :-* :-* :-* Ale tylko w czólko, nie myślcie sobie zboczeńcy ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Dodany dnia 12-08-2011 06:53 | |
vadgordo |
japierdole jakie kosmate powitanie;dallt har borjat och slut men varför gör det ont ? |
| Dodany dnia 12-08-2011 12:08 | |
Romeo777 |
Oj tam... oj tam... od razu kosmate...![]() |
| Dodany dnia 12-08-2011 17:20 | |
vadgordo |
niczego nie chce .. kosmate - mialem na mysli rodzajowe -.- allt har borjat och slut men varför gör det ont ? |
| Dodany dnia 13-08-2011 01:24 | |
Romeo777 |
No sorry... :-) a co mialem napisać??? Witam wszystkich... ble ble ble??? Sorry ale mi naprzyklad przejadlo się ciągle czytanie tego samego... A poza tym trochę ciotyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo... W końcu bądź co bądź jestem ciotą ![]() ![]() |
| Dodany dnia 13-08-2011 11:14 | |
vadgordo |
Hej hej ! MI NIE CHODZI O TO ZE SIE CZEPIAM !! kosmate-rodzajowe mialem na mysli ze fajniee ! tak inaczej . xoxoallt har borjat och slut men varför gör det ont ? |
| Dodany dnia 13-08-2011 15:19 | |
Romeo777 |
Bo ja w ogóle jestem fajny!!!! :-P |
| Dodany dnia 13-08-2011 15:20 | |
vadgordo |
no to dobrze![]() allt har borjat och slut men varför gör det ont ? |
| Dodany dnia 29-08-2011 19:46 | |
KociakAnal |
SIEMKA JEŚLI CHCESZ ZOBACZYĆ MOJE NAGIE SEXI ZDIĘCIA KUP MI PROSZĘ DOŁADOWANIE NA FON ZA 5zł A OTRZYMASZ 5 EROTYCZNYCH ZDJĘĆ IM WYŻSZE DOŁADOWANIE TYM WIĘCEJ ZDJĘĆ:* PRZY DOŁADOWANIU ZA 25ZL 2 FILMIKI GRATIS:* doładowania prosze kupować do sieci T-Mobile a kody aktywujące na adres e-mail gepart0@interia.pl na adres z którego otrzymam cyfry do aktywacji zostana wysłane zdjęcia i filmy:*:*:*:* w razie dłuższej znajomości umówimy sie na Skajpa:*:* |
| Dodany dnia 05-02-2012 10:13 | |
demontop |
I wouldn't be caught dead with a wow gold necrophiliac. Hard work has a future rift platinum payoff. Laziness pays off now. I buy runescape gold won't rise to the occasion, but wow gold for sale I'll slide over to it. Puritanism: blog The haunting fear that someone, somewhere runescape gold may be happy. Consciousness: that annoA world of warcraft gold lecture about English A linguistics professor cheap wow gold was lecturing to his English class swtor credits one day. "In English," he said, "A double negative forms a positive. In some languages, though, such as Russian, a double negative is still a negative. However, there is n |
| Przeskocz do forum: |