Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
ciastka2

Zobacz temat

Haloha ^^
Hejo wszystkim panom (może też jakimś paniom Pfft) W końcu trzeba się przemóc i się jakoś ujawnić :-D Ciepło dość dzisiaj w nocy ^^.. Ale cóż trzeba się cieszyć póki jest.. W sumie co tu napisać w pierwszym poście, hmm.. W 99,9% pozna się nowych znajomych :-P a raczej na to liczę xD.. No to na tyle chyba by było hehe Smile

Witam wszystkich PanówWink Poszukuję prawdziwego przyjaciela, ktoś się znajdzie?Wink

SIEMKA JEŚLI CHCESZ ZOBACZYĆ MOJE NAGIE SEXI ZDIĘCIA KUP MI PROSZĘ DOŁADOWANIE NA FON ZA 5zł A OTRZYMASZ 5 EROTYCZNYCH ZDJĘĆ IM WYŻSZE DOŁADOWANIE TYM WIĘCEJ ZDJĘĆ:* PRZY DOŁADOWANIU ZA 25ZL 2 FILMIKI GRATIS:*

doładowania prosze kupować do sieci T-Mobile a kody aktywujące na adres e-mail gepart0@interia.pl na adres z którego otrzymam cyfry do aktywacji zostana wysłane zdjęcia i filmy:*:*:*:* w razie dłuższej znajomości umówimy sie na Skajpa:*:*

Ęj, ja jestem dziewczyną, ale jeżeli nie chodzi Ci tylko o seks, to z chęcią się zaprzyjaźnię. Lubię wrażliwych ludzi. Ściskam.

Unleash the Power of Shift! Q: My shift wow gold keys have little arrows on them. Does gw2 gold that mean the *real* shift keys are world of warcraft gold located above them, and these keys are buy wow gold just little signs to point them out? blog A: Nope, they're the Real McCoy. The swtor gold little arrows mean "up", asLook at wowaccountsonline.com, swtor map we are professional and loyal wow account rift plat online store.Around 200 million internet users in swtor credit China play online games, or about 64 percent of total web users in the country, representing double-digit growth from a year ago, according to a new survey by the China Internet Network Information Center.

Przeskocz do forum:

Użytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 6337

Aktualnie zarejestrowanych online (42) :

Gości: 4