|
Dobry!
|
|
| Dodany dnia 18-11-2011 19:01 | |
maciupek |
Witajcie, nazywam się Maciek mieszkam na Śląsku. Oczywiście jestem gejem, teraz już pogodzonym ze sobą w stu procentach. Wie o mnie tylko jedna koleżanka, ale dopóki jestem do pieczą rodziców to nie mam zamiaru się ujawniać (mała miejscowość, brak tolerancji dla wszlekiej inności). Lubię gotować, nie znoszę piłki nożnej, ogólnie sportów kontaktowych. Pisałem wcześniej na innym forum, ale nie do końca mi się podobało, cóż, spróbuję tu ![]() |
| Dodany dnia 18-11-2011 19:06 | |
maciupek |
A co robią wyżej wspomniane jednostki na tym forum? Tj. chodzi mi o to, czy jedyny cel ich wizyt tutaj to "nawracanie" czy po prostu są gejami? |
| Dodany dnia 18-11-2011 19:12 | |
maciupek |
A, czyli to działa w drugą stronę. Cóż, z czymś takim się nie spotkałem, ale krótko żyję ![]() |
| Dodany dnia 18-11-2011 20:39 | |
Miamia |
maciupek witaj i uwazaj na zbigniewa,poczytaj jego posty a bedziesz mial jasny obraz o czym pisze![]() |
| Dodany dnia 18-11-2011 22:14 | |
DKK |
witaj maciupek, odrazu Cię przepraszamy za tego otóż użytkownika, nie do zrozumienia są jego wypowiedzi.. ile masz lat ? z kad pochodzisz ? o twoje hobby spytam w następnym poście ![]() |
| Dodany dnia 18-11-2011 22:29 | |
maciupek |
@DKK, Mam 16 lat, pochodzę ze Śląska. Hobby? Chemia. |
| Dodany dnia 18-11-2011 23:24 | |
DKK |
Maciek- a działasz coś w tym kierunku ? eksperymenty ? materiały wybuchowe ? ![]() |
| Dodany dnia 19-11-2011 21:04 | |
maciupek |
Niee, ja tak czysto teoretycznie. Na razie ![]() |
| Dodany dnia 05-02-2012 10:07 | |
demontop |
I believe Netherstorm to be the best place in the wow gold game to grab up Netherweave Cloth, the name pretty cheap wow gold much says it all, and the gigantic amount of swtor credits humanoids that are in this area is utterly insane. rift gold You'll also obtain a lot of other good drops runescape gold from slaughtering the humanoids in Netherstorm such as Sunfury wow gold eu Signets, which fetch a nice amount from the AH.A blog great spot to farm is in Hellfire on the buy wow gold eastern edge where the Voidwalkers appear. These Voidwalkers drop world of warcraft gold silver, some greens and quite often, motes of shadow which can be turned into Primal Shadows. We have satisfied thousands of customers with our excellent work. We believe you will feel happy just as our other customers buying World of Warcraftgold from our store. |
| Przeskocz do forum: |